Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part VII~

on Wednesday, August 8, 2012

Salam 20 Ramadan...Alhamdulillah masih di beri kesempatan tuk ku jalani ari di bulan Ramadan...tetiba kitew rindukan orang yang pergi kat tempat di atas ni....Apa kabar dia sekarang..hope sihat hendakNya..di bawah limpahan rahmat dan kasi sayangNya...Moga dia dapat menjalani ibadat sesempurna mungkin..doa kita sentiasa bersama awak...Seronok bila dapat perkhabaran dari dia...Alhamdulillah dia sihat & happy kat sana..itu yang kite nak...setiap pesanan dia buat kite terharu....hmm seriusss kitew rindukan kakak :(
Bestnya orang-orang kerja kat Selangor dapat cuti isnin baru ni sempena Nuzul Quran…kitew jugak yang terpaksa kerja..uhuksss….bertabahlah….After kerja g berbuka ngan my #Gegeds fren…lama tak lepak ramai-ramai ngan diaorang..tapi kali ni tak ramai pun..last minit plan…mana-mana yang free je…Iftar kali ni kat kedai Kak Yana di Cheras..menu semua dah pesan awal..berbuka puasa sambil layan KAU YANG TERINDAH...hmmm sedap lagu ni...giler tak sedap kakak kitew yang nyanyi tau..dengan penuh persaan..ahakss..1st time dia bagi kitew dengar lagu ni dah tacing dah...After berbuka naik solat kat rumah kak yana..lepas tu sambung borak-borak..dalam pukul 10pm jugak laa balik...thanks to all my fren..akhirnya sempat juga berbuka bersama..insyaallah andai d panjangkan usia..ada rezeki kita iftar lagik before raya ni...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks