Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Cerita Rayaku Part 3~

on Tuesday, September 21, 2010

Raya ke5 - Aunty, Ayah Da & ank2nya dtg rmh (Danial,Aisyikin & Arisya)...diaorg x beraya lg rumahku...kami pun x kemana2 raya ke5 ni...duk melayan 3 beradik tu laa..as usual..klu dtg rumahku yg dcarinya..PC,laptop,PSP & HPku pun turut jd mangsa..apa lg..game time laa kerja diaorg..klu ajak balik pun mmg x jln laa...smpi ummi dia selalu risau klu dtg rmhku...takut ank2 dia x nk balik & beraya kelain...hahaha..nak2 si kecik tu..danial...ajak tdo rumah pun nak jer dia tu...hahaha...kdng2 lucu gak cazen2 ku ni...




Lps diorg balik ptg tu dah xde buat pape...ku & adk yg bongsu pun kuar laa...konon nk g bank..skali lalu kot pantai tgk ramai org mandi..air cetek jer...apa lg berhenti jap laa singgah...menikmati keindahan pantai...lgpun ada SOMEONE suh sampaikn salam peluk cium kat pantai terengganu...tu yg bhnti gak tu...adkku apa lg..cepat jer g dkt air...alih2 dah basah seluar dia hbs lencun dia buang baju terus mandi..huhh sabar jeer laa..sorg pun jd dia ni...lama pulak ku tggu dia mandi...dah laa x bawa sluar spare...




Raya ke6 - Open house kali ke2 d rumahku..tuk makcik2,pakcik2 & cazen2 ku yg x dtg beraya lg..coz diorg baru balik beraya dr kg mertua diorg..menu kali ni nasi lemak ayam goreng berserta sambal kacang ikan bilis pebretku..ahakss...pebret cazen2ku jugak...smpikn ada laa cazenku 2 org ni...3kali kot dtg beraya rmhku tahun ni..gara2 nk cari nasi lemak my mom...suka betul diorg ngan nasi lemak my mom...x bgtau pun buat...tiba2 tercegat dpn pintu rumah..hahaha..cepat jer dia bau...:P

Ni dia 2 org my cazen yg 3kali beraya rmh gara2 cari nasi lemak my mom :P

Malamnya pulak open house rumah Ayah Su & Maksu Famly...diaorg baru balik dr beraya d Melaka...





0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks