Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Ramadhan Bakal Melabuhkan Tirainya..~

on Monday, September 6, 2010

Alhamdulillah..dah masuk Ramadhan yg ker 28...terima kasih ya allah kerana beriku peluang tuk mengecapi kemanisan ramadhan pada kali ini..moga ibadah ku diterima...Insyaallah..moga berpeluang bertemu ramadhan yg seterusnya....

ERmm now ada beberapa entry yg terlps posting...busy menyiapkan & mencari persiapan raya tuk adik2...& busy memenuhi jemputan buka puasa...cewahhh memenuhi jemputan...dah cam a-re-tis pulekkk...:P Nanti nk story k...one by one...

Now kat opis mood nk kerja dah xde..skrg ni pikiran dah kat kg..huhuhuhu..nak balikkk kg...ari ni mesti ramai yg balik kg kn..huhuhuhu...so sbb xde mood nk kerja jom kita update blog...hahaha

ok ni nk story..1 sept ari tu...x plan pon...so g kerja cam biasa..pakai baju pun cikai jer..(tp cikai2 pun ada laa org tu smpi2 tkjut tgk ku pakai baju kurung "katanya comel"hahaha..comel laa sngt..)cam ku x pnh pakai baju kurung dpn dia..hahaha...Sambung cite td..huhh...x tau lak ada event time tu..lps event ajak buka pose skali...apa lg balik rushing laa..tp sedihnya x smpt joint event...dgn muka x malunya joint jugak buka puasa...hahaha..bila lg kn nk buka puasa dgn tuan put3..tq tuan put3..tq jugak kasi duit raya..yeayyyy...duit raya pertama diterima...kak sue pun ada sekali..penat bodek mintak duit raya...tp x dapat jugak..hahaha...

jom layan kn jer gambar ni..(tq kak zai for the pict)





0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks