Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Hangatnya Raya~

on Tuesday, September 7, 2010

4 Sept 2010 g layan roadshow hangatnya raya kat Pavillion...Huhhh ramai jugak org...show2 dr penyampai & artis2 yg menjayakan album hangatnya raya pun best...terbaekk laa...yg best persembahan dr WONDERGIRLS Malaysia...terbaekkk...cuma sound system jer kureng skit....lakonan tomok pun best..pecah ketawa tomok buat lawak....waa kita pakai baju pink jugak rupanya..x perasan..blh lak bila kak fara tegur baru ku tau yg ku pakai baju pink...yg lawaknya siap tgk dulu baju..hahahah..hilng ingatan jap :P kak fara notty..atas stage leh lak dia g bgtau kat tomok...nk jeleskn org laa tu...sebenarnya x jeles pun..huhuhuhu....
*Lama x jmp kak tini..nyway congrat kak..dah nk jd mama kn*

*Shylla Famly*
p/s : syada dan2 pg tu tnya g x pavi dia ckp busy..x g...nk surprise laa konon..alih2 mama dah bgtau..padan muka surprise x jd :P mama siap ckp lg nape nk surprise kak aida x ckp kat mama..mama bgtau laa..hahaha....



Pengalaman yg tak boleh dilupakan berbuka beramai2 kat tangga pavillion sambil minum air tin...ohhh sedih kn :( ni gara2 semua tempat mkn full...dah reda skit baru g mkn kat KFC...

Sambil2 kawan order makan duk bermsg2 ngan shylla dia ckp da nk balik..huhh apa lg..lps show td x smpt nk jmp salam raya...so cepat2 naik atas..jmp dia balik..smpt borak2 & salam raya ngan shylla...
video

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks