Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Love My Holiday~

on Wednesday, September 15, 2010

Blog pertama di bulan syawal..huhh busy beraya x sempat nk berblogging...ari ni dah masuk 6 Syawal...ku masih d kampung...lama pulak rasanya cutiku kali ini..tp rasa2nya sblm2 ni pun cuti panjang...kali ni rasa terlebih pnjng cutinya...smpi xtau nk buat apa..bkn apa tahun ni raya kurang skit kemeriahannyaa..coz x beraya mana...bnyk duk rmh coz adkku yg accdnt tu kaki yg patah tu x blh berpijak lg...so bnyk duk rmh je laa..raya pertama jer beraya sakan..ke2 3 4 & seterusnya x beraya mana..kuar kjp2 jer..habis2 bosan g pantai bawa adk bongsuku jln2..hikhikhik..nasib baik laa pantai tu dekat rmh jer...td baru lps buat open house ke2 kat rmh ni...tuk aunty2 yg blm dtg beraya..coz raya ptama diorg xde kat sini..tp ada org tu dah 3 kali raya datang..hahaha..my cazen...cepatt jer hidu kalu my mom buat nasi lemak..bkn apa..dia ni tiap2 tahun request suh my mom buat nasi lemak bila raya...tp x buat..asyik buat menu lain jer..tiba2 ari ni my mom buat tercegat dia dpn pntu...x bgtau pun lg..hahaha...apa yg dia suka ngan nasi lemak my mom x tau laa..wutever laa..janji rumahku lg meriah ramai yg dtg...tp paling kelakarnya bila ank2 aunty ku...danial, arisya & aisyikin....huhh dak ni 3 org klu dtg rumahku...confirm x nk balik...smpikn si kecik danial tu cakap "ummi g laa dulu beraya..nanti dah balik beraya dtg laa amk danial kat sini" hahaha..tergelak kami dgr..bijak2 danial ni...kakak2 dia pun x nk balik..ummi dia ckp x kn ummi nk beraya sorg2...hahaha...terpksa laa umminya janji nanti dtg lg...ok laa nanti nk story pasal raya lg...nk bersiap...malam ni ada open house rmh ayah su & maksu..diaorg baru balik dr melaka...x g beraya rmh diaorg lg...

ohh yaa..saya balik KL ari Jumaat ni...so teman2 d KL sila laa atur jadual ye...saya nk g serang rumah korang....hahaha..dah aim beberp rumah tuk dserang raya ni :P..ni balik KL lambat pun coz besok ada majlis besar..klu xde pape dah balik KL dah..so nmpknya esk hari yg busu bgku...doakn semua berjalan lancar ye....cauuu cinn cauuu

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks