Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kejap Jadi Kejap Tak Jadi~

on Monday, September 6, 2010




Pelik skit bunyinya tajuk posting kali ni....ni gara2 si Myra laa ni..kejap on kejap x...dah siap nangis2 tuju lagu "Dan Bila Esok Kita kan Bertemu Kembali" ingtkn x jd punya pasal..hahaha...padahal pg tu elok jer lg duk msg ngan dia..asalnya x jd buka puasa skali kita jmp raya pulak laa ye...tup2 petang tu jd lak..hadoyaiiii...lawak laa..dah laa g kerja ngan sempoi jer..ngan kete kat rmh...kerja kat opis banyakkk..hahaha..nk meredah jem lg..huhh azab duk terperangkap dlm jem..nasb baik smpi kul 7pm ngam2...apa2 pun thanks a lots myra kerana meluangkn masa2 busy anda tuk kami...sangat dihargai...lama jugak ekk kita lepakss...i love that moment...adehh gelak x hengattt...mmg lawak laa bila ingt balik...mmg patut pun dia ni jd DJ...asyk bercakap jer..but i suka dgr ur celoteh...hikhikhik...love u laa myra...apa2 pun selamat ari raya maaf zahir batin...jom balik naik kapal kayu ker kapal api ker...:P





0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks