Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Chillex~

on Thursday, January 6, 2011

Assalamualaikum..
Sejak akhir2 ni i suka baca this blog ..it's so funny...sometime i tergelak sorg2 dpn laptop ni bila baca this blog & tgk video dia..you guys can catch up her funny video on her blog..gerenti x kering gusi..LOL..this is Maria Elena ...she's awesome...hilarious babe!!...sebenarnya i tau this blog from your cazen Hunny Madu....skali bila i baca mmg funny giler..betul laa ckp Hunny...i ingt sblm ni Hunny dah "crazy" laa..tp she's said..no...actually Maria & Ami lg crazy dr Hunny..hahaha..u all mmg terbaekk laa..nanti nk request u all bertiga buat 1 video ekk..Maria, Hunny & Ami...wahh mesti kecoh kn...btw nice to know u maria.....klu i bosan2 & tension2 tgk video u mesti tergelak :)sambil2 tu jom kawan2 kita layan blog Hunny Madu sekali...antara blog yg sentiasa ku baca..i miss to watch ur video..dah lama xde video baru kat ur youtube kn :(...both of you make my day babe's..tqqqqqq..keep update :)

Ok..this video for you girls how to wear hijab everyday...also u can catch up on her blog to see photo step how to wear hijab....klu my bestfren ALIAH tgk mesti dia suka...dia mmg suka bab2 melaram ni..nanti i suggest dekat dia suruh baca ur blog...winkkkk..i pun nk try laa pakai camni..hehehe..

2 comments:

CintaZulaikha said...

suka....:)

Aida Arisya said...

u suke apa ni..blog ni ker..maria ker hunny ker cara pakai tudung tu..kikiki

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks