Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sepetang Bersama Hunny Madu~

on Monday, January 17, 2011


Assalamualaikum...i'm back...daadaadaadaa

Hekhekhek...rajin tak saya update blog sekarang ni...hahaha...sekarang ni jer laa rajin...nanti bila dah malas 1 minggu sekali pun tak de new entry kot..kikiki..

Sokeyyy now nak storry best moment with my dear Soul Sister "Hunny Madu"...baru2 ni dapat invitation dr Hunny tuk joint Hunny punya Photoshoot..so memang tak melepaskan peluang laa kannn...bab kata org "Rezeki Jangan Ditolak" lagipun tak baik menghampakan permintaan orang..cewahhh gitulaakan..hehehe..photoshoot & makan petang..enjoy sangat sepetang bersama Hunny Madu & new fren..dari pukul 2pm
hingga kul 5pm jugak laa..jumpa beberapa kenalan baru...sorry laa my dear tiba2 I jadi seorang yg pemalu pulak..kikiki...sampaikan you & abang ayie pun hairan tengok I pendiam kannnn..hahaha...tak pasal-pasal ku jadi bahan kejap :P Actually I mmg pemalu laa..kadang-kadang jer I tak reti duk diam..tapi selalunya pemalu...hahaha.. boleh cayer ker???tapi hunny & abang ayie ckp tak cayer..adehh ni nk kena nyanyi lagu Dato CT ni..."Percayalahhhhh..." hehehe..but walapun I PEMALU on that day..i tetap enjoy with you all..makan-makan..borak-borak...story mory..nak-nak gosht stories you all yang buat I tak boleh tido malam after that...LOL..scary duhhh...

BTW mesti korang tertanya-tanya kan what happend with her arm??sepatutnya malam Anugerah Skrin on 24th December 2010 Hunny perform with Terima Kasih Cinta team...but masa full dress reharsal 23th December 2010 after perform atas stage tiba2 terjatuh masa nak ke belakang stage...so tu yg tangan dia injured..kesian kakakku kan..sedih kot tengok dia time ni...btw sama2 laa kita doakan moga Hunny cepat sihat k...i know she's a MISS STRONG that why laa dengan keadaan camni pun dia masih gigih bekerja...cayalahhh sista...& one more things thanks a lot Hunny coz invite me..I lalalalav you more...muahhhhh..hope next time boleh lepak-lepak camni lagi ya..that is second time da great moment i have with u for this year...ohsem pohsem!!!
***Because Of You saya disitu WINKKKK***

ok jom layan pict2 d bawah...






p/s : coming soon!!!!dapatkan d pasaran ahaksss...tp x nk cakap majalah apa.. bolehhhhh???hehehe...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks