Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Doa Buat Alanna~

on Monday, March 7, 2011

Assalamualaikum....

Abang Nadmie & Arwah Adik Alanna Qish
Saat & ketika ini air mataku mengalir takkala membaca setiap entry yg cukup menyentuh emosi dari luahan hati seorang mummy..daddy & abang kepada adik Alanna Qish...hanya coretan kata2 yang mengggambarkan kerinduan yang amat mendalam terhadap insan yg telah "pergi" menyahut panggilan Illahi...setiap entry ditujukan khas buat puteri kesayangan...i feel you kak ayu & famly...

Sebelum ini saya tak pernah mengetahui kewujudan blog "Doa Buat Alanna" ...thanks kak zaff share link blog ni...Blog ini nukilan dari mummy & daddy Alanna..khas untuk puteri kesayangan mereka...dengan ini mungkin dapat meluahkan kerinduan pd anaknya...luahan rasa dari seorang mummy & daddy kepada puteri kesayangan..luahan rasa dan rindu seorang abang kepada adik tercinta....seolah2 mereka sedang berbual dengan "Dik nun"...sungguh meruntun hati...mungkin ini salah satu tempat tuk mereka mencurahkan isi hati mereka....kalau nak tahu lebih lanjut perjalanan cerita kisah suka duka adik alanna boleh klik link ni http://mayyonnizz.blogspot.com .... Kalau nk tengok photo2 arwah adik Alanna blh masuk kat link ni http://alannaqishphoto.blogspot.com/ Ya Allah comelnya kurniaan tuhan...nampak seri cahaya di wajahnya...Insyallah bidadari syurga ganjarannya...Alfatihah..moga dikau bahgia di sana sayangku...Belum pun usianya menjangkau 1 tahun..dia telah di panggil illahi...dipinjamkan sekejap untuk kak ayu, abg syarul & adik nadmie memberikan kasih sayang & bermanja..begitu berat dugaan yg di hadapi adik Alanna tuk menanggung kesakitan di usia sekecil itu...d saat kanak-kanak lain membesar dengan sihat & gelak tawa sentiasa d bibir..namun bagi adik sekecil Adik Alanna..keadaannya tak seperti kanak2 lain...ya berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya...berat lagi famly kak ayu menanggung kesedihan & penderitaan atas kehilangan "Dik Nun" panggilan manja tuk Alanna....Semoga akak sekeluarga lebih tabah menghadapi hari2 yang mendatang..insyaallah Allah dah menjanjikan tempat yg istimewa buat Adik Alanna di syurga firdausi...Ku titipkan doa & alfatihah buat adik Alanna...


Rest In Peace
Alanna Qish Binti Syarulniza
Lahir Pada : 24 Ogos 2009
Kembali kerahmatullah Pada : 5 June 2010

1 comments:

C'Jai said...

alfatihah untuk bidadari syurga....

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks