Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Maria Elena Is Greek Helen!!!~

on Tuesday, March 1, 2011

Assalamualaikum tak jawab dosa jawab saaaayangggggggggg!!! korang kenal tak tagline sape ni???Copycats Maria punya tagline jap....huhh saper tu???korang kenal???bukan Maria Ozawa....Maria Sharapova pun bukannn...this the gojes Maria Elena Zarul punya tagline...

 First of all nak wish..Congrat Maria..your belog terpilih tuk Nuffnang Featured Blogger Of The Month...you deserve it...I'm ngeFAN of you..hahaha..every day mesti tengok if ada posting terbaru from ur blog or not..i suka baca every single word you say from your blog/vlog, it's make my day..You know what??you sangat funny okey..I can't imagine bila duk semeja borak-borak dengan you...mesti meriah jer suasana ngan telatah klakar & celoteh you tu kan??....everytime i read ur blog..i watch ur video mesti tergelak sakan...boleh laa jugak release my tension and stress...kalau tengah sedih pun jadi happy...You ROCKING my day laa dear...

Kalau nak baca detail lagi about her kat nuffnang blh masuk sini http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/bg-2011-mar/ I love your write up in this entry..thumbs up babe...

Kali ni nk suggest kat korang yang belum pernah masuk blog ni..korang tak kan menyesal punya...cayooo laa cakap den..hikhikhik... klik sini tuk blog Maria Elena Is Greek Helen!! dan jugak kalu nak tengok funny video yang menghiburkan from her youtube klik this Shortnap  hope you enjoyyyy!!!

Ok now nak story skit camne boleh jatuh cinta kat ini belog...wahh jatuh cinta gitu...hahaha..Actually i ni bukan jenis yang suka sangat gi goggle cari blog & baca blog orang..nak2 if orang tu memang i tak kenal...slama ni pun kalau baca, blog kawan2 jer...Nak dijadikan story one day tu ada laa seorang hamba Allah ni (I think you know her, your cazen ryte?? hehehe)..nama dia Hunny Madu..hahaha..dia ni la yang kenalkan I ngan pemilik dunia peliks.blogspot ni..hekhekhek...dia suggest suruh baca your blog/vlog...katanya Maria ni lebih klakar & "crazy" dari dia & ami...Wahhh interesting before this i just watch Hunny & Ami punya youtube jer...coz suka tengok "Kegilaan" diaorang dalam video..now bertambah satu channel lagik...yeahhh I likeee ittt...Balik tu i terus bukak you punya blog & youtube..seharian duk layan...memang tak merugikan masa i mengadap lappy sampai lewat pagi duk layan your blog/vlog time tu...asyik gelak & sengih sorang2 depan laptop..hahaha..start pada tu laa slalu jer singgah ker laman sesawang you...So dari situ laa I kenal insan bernama Maria Elena Zarul ni...dari menjadi "Silent Reader" terus rajin comment kat your belog...saja nk jugak menyemak kat situ..hehehe...Now i'm a big fan of Maria Elena Is Greek Helen heeee....

Maria Elena Zarul hmmm bagi korang yang tak kenal mesti korang tak tau dia ni cammane..dari comment2 kat blog/youtube yang duk kata itu ini...You don't simply judge her if you don't know her..Walaupun I pun baru jer kenal and jumpa Maria ni..but i know and i can feel that she's a nice person, simple, cool, friendly and down to earth person i have ever meet...bila korang dah kenal & jumpa dia korang akan tau dia ni cam mane...Really nice to meet you & knowing you Maghia..now you have a big supporters from us..so don't give up....biasa laa dalam dunia ni mmg ramai "haters" baik dari industri seni, blogger hatta dalam kehidupan kita seharian sekalipun..memang kita tak pernah lari dari insan bergelar haters ni....i love the way you are..just be yourself Maria, you'll be loved by everyone..God willing :) I lebiuuuu Maghia...

P/S : Big LOVE to HUNNY MADU becoz of her I know you and your dunia PELIKS.BLOGSPOT hikhikhik

6 comments:

Maria Elena (Zarul) said...

hehehehee!! nampak aneh lak i diri camtu kan. abaikannn~
thanks aida for this write up!! =D terharuuuuu!!
thank u sooo much for the support! u da best!!!!
muahmyahhhh!!

Aida Arisya said...

hahaha tau x per...tu laa tiba2 u rendahkn diri..kata "baru bdiri sama tinggi gitu laa jdnya" hahaha
almost welcome maria..u da best too..muahhh..alwys support u :)

beLLa said...

kak maria memang sempoi! ;)

Aida Arisya said...

@bella - that true..the really sempoi girl i met :)

pejal82 said...

video kelakar giler...jumpe dia lg kim slm...mmg lawak arrr dia nie..

Aida Arisya said...

pejal..a'aa dia mmg lawak pun...agak "crazy" gak laa perangai peliks.blogspot dia ni...hikhikhik...ampunnn maghia :P lebiuuu...ok pejal skrg gak aida bgtau dia :P

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks