Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Private Listening Party Hunny Madu Album "Pulau Janji"~

on Monday, March 28, 2011

Hani Farhana binti Mohd Hatim (born April 1, 1984) or commercially known as Hunny Madu is a radio deejay, TV host, actress, singer and songwrite.

This young lady is dabbling in the world of music. The world of singer songwriters to be exact. Hunny Madu first stepped into the scene with a hip hop group, Admonition in Hitz.TV’s Blast Off season one. They came in third place. Since then, she went on her own to start her music career but only recently became more active...She's have beautiful voice & bila perform on stage pasti ramai yg terpukau dengan energy & gerak tari yg di persembahkan..
EP
Year 2009, the lady released her debut EP, which features four original tunes described by Hunny as hip hop jazz. Bila Dunia, That Way, Suara and Don't You Play adalah antara lagu-lagu yang terkandung dalam EP beliau...Early 2010, keluar dengan single yang berjudul "Miss Strong" yang kerap di mainkan di stesen-stesen radio terutamanya FlyFM & HotFM..

Semestinya tahun 2011 akan lebih memberi sinar kejayaan buat insan yang berbakat dan serba boleh ini...Mempunyai vokal yang mantap & merdu pasti lontaran suaranya bisa memikat hati peminat-peminat yang mendengarnya...
Hunny With The Bloggers
Pada hari sabtu yang lepas, 26hb Mac 2011, bertempat di Rafikoncept Studio TTDI berlangsungnya "Private Listening Party for Bloggers" untuk memperdengarkan lagu-lagu yang bakal dimuatkan dalam album terbarunya yang berjudul "Pulau Janji" yang bakal di pasarkan pada akhir Mei ini.

Pulau Janji, the album you must have this year, sebuah album yang memberi kelainan untuk anda pencinta-pencinta muzik..Album ini blh d ketegorikan dalam genre R&B Pop...Setelah mendengar kesemua lagu-lagu yang terkandung dalam track album ini..memang tidak dinafikan..setiap lagu mempunyai keunikan dan lirik yang sangat menarik & menyentuh hati...Pasti bila sekali mendengarnya u all akan re-play that song...esp lagu Hey R, Dari Masa Hadapan & Kisah Kita...i'm feel in love with this song..touchingggg & melekat kat hati...nampak sangat i ni jiwang kan??hahaha..actually bukan 3 lagu ni jer yang menjadi pebret list i tuk album ni..boleh di katakan kesemua lagu dalam ni laa..great job sis Hunny...dah lama i menantikan your album...akhirnya bakal menjadi kenyataan tak lama lagi & i feel in love with all your song...
Mengandungi 11 buah lagu yang berlainan genre dan dua bahasa (English & Malay) dalam satu album..Antaranya ialah :

1 - 3 Perkara
2 - Shake
3 - Hey R feat Najwa
4 - Dari Masa Hadapan
5 - Miss Strong
6 - Kisah Kita feat Anuar Zain
7 - Bayangkanlah
8 - Ting Ting
9 - Pulau
10- Luxe Life
11- Berlari (Tolstoy)
Thanks Sis Hunny for this cupcake..sangat shedappp
Sesi mendengar komentar dr blogger
Nice Smile
Hunny with Mr Manager-Bro Ayie
Maria Elena & Bro Rafik
Kisah Kita By Hunny Madu
Hunny with The Scarflets
Hunny With The Boys
Hunny With The Girls
The Funny & "Crazy" Cazen
With Maria Elena
With My Dear Soul Sister Hunny Madu..Thanks loveee
Presented to you Kisah Kita by Hunny Madu

p/s : I love all ur song..hope u will be a good singer..good songwriter...& this album will be success..so to you guys out there don't be miss...Coming soon May 2011..HEART YOU HUNNY MADU

8 comments:

madammondoq said...

Salam..

nice blog u..
salam singgah ke blog saya kalo nak tahu apa tu Melaka vs Neraka???

TQ

Cik Michiko said...

singgah n follow ur blog . . OMG ! SCARFTLESS ! ! what . . MARI ELENA n HANNY MADU tu cazen upenye . . hehehe . . memang CUN la . . :) nice blog dear sys

Aida Arisya said...

@madammondoq - wslm..thnks singgah my blog..hahaha dah baca..klakar laa..biasa laa budak2 kn..

@cik michiko - thanks...yesss maria & hunny cazen..sbb tu diaorg berdua sama2 funny & "gile"

Anna Syue Fashion House said...

Nice blog.. tak bosan baca blog u. Keep it up dear!!!! Hilang jgk bosan i...heeee =)

Aida Arisya said...

@Anna thanksss a lot sudi singgah & baca my blog..u so sweet :)

aishah said...

Salaam. Hye there!:) we met at hunnymadu's listening partaay. hehe don't know if you remember me or not. nice blog you have here! Kudos to you! xx

Aida Arisya said...

@aishah wslm...hye sweets..i know u...u dtg ngan maria & the grils yg anggun2 tu kn??..hikhikhik...thnks dear read my blog...nice to meet u...hope to see u again..x smpt nk bersuai knl :)

MIXED MINDS said...

masha'allah hunny is gorgeous! :)

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks