Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~BELICIOUS BOUTIQUE Re-Opening~

on Saturday, May 28, 2011

Semalam balik dari beli basikal kat Klang berkesempatan singgah ke Butik Belicious milik "Kakak Nottyku" Betty Rahmad di Hartamas..heee..sebelum ini butik ini pernah beroperasi di Damansara Perdana...Korang harus datang..memang price reasonable dan banyak pilihan...Dari tepi jalan dah nmpk butik tertarik menarik kau memang dabomb ni...hikhikhik..seriusss nk cakap...dr design luaran...dalaman butik ni..susun atur pakaian & barang2..sanggat menarik...dah laa lokasi dia memang strategik laa..atas Starbucks & hujung jalan..sampai2 Hartamas memang nampak ini dulu....well done kak bett...jangan korang x tau..susun atur & design semua kak bett yg buat..hebat kan kakaku..hikhikhik....satu lagi saya suka kat sini...banyak pilihan pakaian yang cantik-cantik...semalam saya sempat jugak laa membeli sehelai kemeja...ohh memang tak di nafikan lagi..saya memang kaki shopping...kalu singgah tak membeli memang bukan aida namanya....Ok back to da topic secara jujurnya nk cakap citarasa kak bett memang urban & fashionable...pakaian-pakaian kat sini semua stylish...terbaekkk laa kak bett...banyak yang berkenan..tp satu-satu laa bli.kan beli2 tak pakai lagi..rasanya yg bli ngan hsmte ari tu blm pakai lagi..hahahaha....nanti adik nakalmu ini akan pergi ceroboh butik kakak lagi yaa....btw thanks kakak atas layanan yang best smlm walaupun saya asyik kena buli..hukhukhuk...saya doakan agar kakak terus maju dalam biz kakak...aishiteru kakak...lebiuuuu...lupa nk amk pict design kat dalam..so letak pict ni jer laa..ekekeke
Aishiteru
yeayy i buy this
Ini kakak saya yg nakal :P
so korang..apa lagi..untuk kelihatan fashionista boleh laa singgah dan shopping di sini
SHOWROOM
22-1 1st Floor,
Jalan 25/70A
Desa Sri Hartamas,
50480 Petaling Jaya, Selangor.
(On top of Stabucks n opposite Nasi Kandar Pelita)

OPERATION HOURS
Tuesday - Friday : 11am-9pm
Sunday : 11am- 6pm

Kalau korang nak shooping online pun boleh layari http://www.beliciousboutique.com/

Happy Shopping!!!!

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks