Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Fenomena Nur Kasih The Movie~

on Sunday, May 29, 2011

Assalamualaikum….yeahh sape yang dah tengok Nur Kasih The Movie angkat tangan….Pastinya Nur Kasih The Movie ni menjadi satu fenomena di Malaysia sekarang ni kan…kesinambungan dari Drama Nur Kasih yang mendapat sambutan yang menggalakkan dari penonton…

Punya laa semangat sampai 3 kali saya pergi tonton movie ni...memang terbaekk laa..antara filem melayu yang terbaekk yang pernah saya tonton..kalu x terbaik takkan sampai 3 kali tengok..ye dak??hikhikhik...well done all the team & cast...

First - Pergi tengok 9hb May 2011 masa malam Gala Nite Nur Kasih The Movie boleh baca kat entry ni http://aidaarisya.blogspot.com/2011/05/gala-night-nur-kasih-movie.html

Second - Pergi tengok pada 20 May 2011 bersama2 Fiz Fairuzz & dia punya famly & Fan...ramai jugak laa yg g tengok..rasanya dia booking satu hall tu kot..bayaran RM30 diberi tiket,mkn minum & goodies bag...time kali ke2 tengok ni dailog2 & lagu2 dia dh boleh hafal dah..hikhikhik...& part mana yg akn nangis dh tau dah :)
Third - Movie Day Out 24 May 2011 bersama Shylla Amzah...yang ni lagi best..3 bulan sebelum kot kitaorang dh plan nk tgk movie ni...giler laa punya semangat..bulan march lg kitaorg dah rancang...nasib baik laa tiba waktunya apa yang dirancang menjadi kan..hahaha..28 orang semuanya yang joint..blh tahan ramai gak...termasuk orang media hiburan...cover tuk majalah dia kot...yang paling best skali boleh tengok Shila nangis tersedu2...perghhh gila touching dia ni tgk movie..betul2 menghayati watak ni..sedih2 saya ada lg yg lbh sedih..hahaha...org kat dlm jer nangis..dia dah kuar pun nangis lg..hikhikhik..kelakarrr okeyyy..tp comey...ahakss...opsss ampunnn adikku...terbongkar rahsia lak..hikhikhik..dasyat  penangan NKTM ni..ada sorg ni dia cakap dia x pernah tgk drama Nur Kasih..tp dia tgk NKTM ni dia blh rasai keseedihan dlm cite ni...
So disarankan sape-sape yang belum tengok baik g tgk..bawa mak ayah..atuk nenek..adik abang kakak pakcik macik..pendek kata satu kampung laa pergi tengok..memang tak ruginyaa...best jalan cerita ni..penuh emosi..air mata & panduan buat kita semua...Hanya di pawagam...cewahh cam iklan lak...walaupun tak d bayar royalti..sebagai rakyat malaysia..yeahh saya berbangga promote filem tempatan..hikhikhik...

P/S : Thanks dayah for all the pict

2 comments:

nelly said...

ramai da demam nur kasih ~
=='

Aida Arisya said...

kan...dah tgk blm ni..

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks