Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~FlyFm Campur Chart Gets Mashed…~

on Monday, May 30, 2011

Pada 28th May 2011 ( Saturday) bertempat di Main Entrance, Pavilion, KL berlangsungnya FlyFm Campur Chart Gets Mashed..battle between genres R&B vs Rock/Alternative…Antara yang membuat persembahan pada malam tersebut James Baum, Paperplane Pursuit, Hunny Madu, Bittersweet, DJ Biggie and Hujan.
Bertuahnya siapa yang hadir malam tu berpeluang mendengar & menyaksikan 1st performance from Hunny Madu untuk album terbarunya yang berjudul “Pulau Janji”. This album will be launched 10th &11th June 2011…She sing four song from Pulau Janji AlbumShake, Pulau Janji, Bayangkanlah, And Out There(is the first single)…fuhhh bertuah yang datang dapat menjadi antara yang terawal dengar lagu beliau….i really like her song…Out there antara yang bakal hits I think…coz lagunya very Fun & enjoy…1st time dengar dah boleh ikut…Bayangkanlah is my pebret song actually…semua laa saya suka hehehe…kebanyakan lagu2nya ada jiwa gitu…so doakan moga perjalanan untuk album Pulau Janji berjalan lancar & success yaa…looking forward for that..all the best my soul sister…

Ohh sorry coz saya tak terangkn pasal persembahan yg lain..coz tak ingt lagu apa yang diaorg perfrm…hikhikhik..nmpk sgt kn g nk tgk hunny madu jer…ahakssss…whatever janji saya dtg tau meramaikn lg majlis dan support..hikhikhik…ampunnn semuaaa..peace no war :P

Antara announcer yang ada malam tu selain Hunny Madu ialah Nadia, Prem & Jaydee..Boss pun turun padang tau..Kak Nida & Kak Zue  terbaekkk..
Ohh lupa nk cakap..sebelum layan FlyFm Campur Chart sampai2 Pavilion jumpa Shila, Syada & aunty dulu..Diaorg datang Pavi nak amk baju tuk shila perfrm kat situ 31hb ni kalu x silap..Diaorng tahu I pun nak ke Pavi tu yang diaorg call ajak jump jap…melepak laa kat tangga sambil tengok orang lalu lalang…hahaha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks