Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Curhatku~

on Tuesday, May 10, 2011

Counting day...14 days to go...usiaku pun akan bertambah lagi setahun..ohhhmannnn...it's ok babe..age just a number..let's enjoy ur life...umur bertambah takpe..janji jiwa muda...ahakss..nk sedapkan ati sendireeee... tp betul laa..kalau suruh orang teka mesti bawah pada umur asal..lps SPM pun ada org kata..kahkahkah...tu laa kelebihan orang kecik molek cam me ni..kihkihkih (perasahh dowhh dak kecik ni :P)

Ok laa..apa nk d buat yaa...last year i buat party..skli ngan trounment bowling lagik...Kerlashhh kau maria...(xde kaitan pun ngan maria..sajee gedik..hahaha)..last year celebrte ngan adik angkat..kebetulan besday kami tarikh yang sama..ouchhh so sweett..hahhaa...this year katanya nk buat party gak...tapi me rasa nk attend as a guest jer boleyhhh..x nk clbrte :P ...(mampushhh kna bebel kat ibu & adk ku nanti ni)...hahhaha dia cakap nak buat awal... agenda dia..ada laa nanti me bgtau...tp seriuss me rasa nk jd guest jer...bkn apa..frust tahun lepas punya laa invite kawan2 semua tak datang..beria ku buat party...semua busy..ada hal tu laa ini laa..sedihhh dowhhh...bnyk tau berhabis tuk party..skali skala nak laa share & blanja kawan2..skli yg datang ada laa dalam 5 orang kawan2 ku..yg kebanyakan kawan2 adikku jer ramai...nasib baik laa kawan2 dia ada jugak yang ku kenal..dan yang datang pun semua sporting & giler2 jugak..so terubat laa sedikit kekecewaan sbb kawan2 tak datang....it's ok..ye laa masing ada urusan sndiri..kita x leh nk paksa..ye dak??tak cam masa i kat kampus dulu..kata nk buat party..penuh satu bilik kawan2 ku datang memeriahkan suasana..walaupun buat makan2 jer..tu laa kawan kn...duk makan biskut jer pun sanggup..janji they with me..rindu kawan2 dulu..semua jauh...sedeyy lak dah ishh..ok laa lupakan pasal last year..yg pnting me enjoy last year punya besday...thanks kepada semua yg bersamaku di hari bersejarahku...ecehh cam kawin lak...hahaha

This year adikku cakap maybe dia nk buat awal...ku sbenarnya ada gak cakap2 cam malas nk celebrte..katanya ibu yg nk buat..hmmm..kita tgk camne..hahaha...tp yang penting me pasti datang untuk adikku...as i promise to you my dear..camnepun akak tetap datang...when i promise i akan kotakan..itu janji akak...sbb my mom kata tak baik mungkir janji...mungkir janji tergolong dalam orang yang camne???(jawab sendiri..hehehe) I cam  malas nk celebrate..so I x nak invite sape2 pon..bolehhh??..nanti invite x datang..me jugak yang frust sorg2..hahaha...biar adikku yg invite laa kawan2 dia...hekhekhek walaupun dia dah cakap "akak jgn lupa ajak yg tahun lps skli tau"...heee adik invite laa yer...kihkihkih...

ok laa saje je nk isi masa lapang ni duk melayan perasaan..sbb duk borak ngan adikku pasal ni..so ku storry laa skit2..hikhikhik..daaaaa

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks