Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Annual Dinner 2011~

on Sunday, December 18, 2011

Kul12 g klinik coz ada appointment ngan doctor..sekali doctor kasi MC & suh g hospital jumpa pakar..adeh dah half day..malas laa nak MC..lagipun nanti kena patah balik datang opis coz dah janji ngan member opis nak g ANNUAL DINNER ngan dia…so burn jer laa MC tu..esok baru g Hospital jumpa pakar hehehe..tu pun dah ada orang marah sebab ku degil x nak g jmp pakar :P

Ari ni dapat balik awal..pukul 4.30pm dah boleh balik..coz semua nak bersiap g dinner..maklum laa ari jumaat..kalau lambat confirm jer..nak-nak area Ampang tu…g bersiap rumah kakak opis ni..before 7pm dah sampai Corus Hotel
First time g Annual Dinner camni…tema dia Hollywood Night..Fun, Cool & Funny moment…giler best & sporting laa staff2 ni..meriah giler..semua ramah mesra x kira kaum..melayu, cina & india…1Malaysia sangat :P …
Macam-macam acara di buat…siap ada game tuk setiap table..berpuluh-puluh cabutan bertuah ada..dari sekecil-kecil nilai sampai cincin emas RM1,800.00..perghh bertuah yg dapat tu…perempuan lak tu…rezeki dia..heee
Menu pulak kebanyakan seafood..hadoiii dah laa sekarang ni x boleh nak makan seafood...tp sedap sangat ku belasah jer..lagipun diaorang kata "esok kan nak g jumpa pakar..so ari ni bantai laa semua..esk dah x leh makan.." hahahha ye tak yer jugak kan :P
Disebabkan photographer yang patutnya datang tak datang so me amik tugas sebagai jurugambar yang pada asalnya amik gambar tuk diri sendiri..amik delete amik delete kalau tak berkenan…mana laa tau diaorang suruh amik & share…sekali bila semua mintak rasa menyesal pulak delete..hahahhaa..tapi ok laa dari takde..ada dalam 200lbh gak laa ku snap..ok laa tuk tatapan diaorang..hehehe
THE BEST MOMENT ever…rasa HAPPY sangat kerja kat sini..dapat lak opismate yang cool2…walaupun banyak kerja..tapi feel dia rasa lain..tak rasa terbeban ngan kerja yang berlambak-lambak…I LOVE MY JOB

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks