Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

{TEATER} Aladdin The Musical

on Wednesday, December 14, 2011

Asalnya after kerja ari ni plan nak layan Ombak Rindu with my girlzzz (iela, hana, em & dilla) sekali tak jadi coz ada orang ajak layan Aladdin The Musical at Amphitheatre Sunway Lagoon…So kitaorang decide layan Teater Aladdin laa ari ni…esoknya baru layan Ombak Rindu…
My love twin :)
After kerja terus ker Sri Pentas meet my girlfrenz (iela, hana, em & dilla) and ada lagi beberapa rakan dia yang lain..kitaorang konvoi ramai-ramai dari Sri Pentas ker Sunway Lagoon….Tema kitaorang ari ni Belang-Belang..heee…
Show kul7.15am..sampai-sampai ramai dah kat sana..termasuk laa Kak Maria(JJCM) with anaknya…cam barbiee doll ank dia..cutee sangat…tunggu yang lain-lain sampai..termasuk laa Jumaat, Adeqbun, Shila & Famly, Abg Aidid & Famly, serta Botak(Johan) & the geng (dak2 Juvana)..ramainyaa..cam buat lawatan sambil belajar..hahahha…layan pulak teater Aladdin..memang sesuai laa sangat…hahaha
Jumaat,Sha & Me naik train
Tengah-tengah layan show sampai satu plastic Aiskrim..yummyyy..entah sape enth yang belanja…xtau punca..so terima kasih laa pada yang belanja aiskrim..heee…Enjoy sangat layan Aladdin..part paling best bila Jin kuar..memang kelakar..macam-macam lagu kuar…
Me, Iela & Hana (ank abg aidid)
The musical is about the titular character Aladdin (played by Joshua Tonks) who tries to win the heart of Princess Jasmine (Nikki Mae).

He is tricked by the bubbly Sultan’s (Peter Jamieson) evil vizier Jafar (Michael Morgan) to retrieve a magic lamp from the Cave of Wonders.

He is then helped by the Slave of the Ring (Jess Ellmer) and the Genie of the Lamp (Gareth Heesom).

The musical will be shown Sunday to Friday at 7.45pm (no shows on Tuesdays), twice on Saturdays at 7.15pm and 9.15pm with extra shows on Dec 25 and Jan 1, 2012 at 7.15pm and 9.15pm.

Tickets are priced at RM300, RM250, RM200, and RM100 for adults and RM150, RM120, RM100, and RM50 for children up to 12 years old.

For details, call Sunway Lagoon at 03-5639 000 or visit www.sunwaylagoon.com.
With adik nottyku Shila
My adikku Syada
My happy day with all of u..thanksss guys…love u all….

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks