Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Awal Muharram~

on Sunday, December 4, 2011

Assalamualaikum semua..salam awal muharam..salam tahun baru hijrah..semoga dengan tahun baru hijrah ini menjadikan kita insan yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya..moga setiap amal & perbuatan kita lebih diberkati..
Sempena cuti Maal Hijrah ni cuti 3 ari dari hari Sabtu, Ahad & Isnin…ari Jumaat tu dah pikir nak buat apa cuti 3 ari ni..macam xde apa-apa laa pulak..kebetulan ada laa someone ni call..borak-borak panjang lebar ngan dia…siap ajak tdo rumah lagi..hahaha…dia kata kalau dah bosan tak tau nak buat apa sangat cuti-cuti ni jom tido rumah..hahaha..tapi bila pikir-pikir balik next time laa..minggu ni nak settlekan “Bonet” kereta yang kena copekkk ari tu..sampai tak boleh buka langsung bonet tu…lepas tu nak settlekan laptop yang dah sebulan tak solve lagi problem dia..

So ari Jumaat settlekan kereta…fuhh nasib baik laa tak sampai seratus repair kete…Ari Sabtu lak awal-awal pagi dah kuar ker Padang Merbok tuk aktiviti "Nike We Run KL 2011" …penat tauu RUN dari LRT ker Padang tu…sampai-sampai ramai yang dah habiskan larian 10KM tu..termasuklah Cik Fafau..hahaha..gilerr cepat…dari jauh kedengaran lagu Mizz Nina..mula-mula ingatkan diaorang pasang lagu jer..sampai-sampai rupanya Kak Nina tengah perform…phewwww lama gilerrr tak jumpa dia….
Awal-awal gi mengadap tuan put3 dulu..kan nanti kena MURKA lak..hahahha…lepas borak-borak & bergambar ngan tuan put3 baru laa mencari kelibat Kak Nina…sekali jumpa Ila Damia…hahahaha..ada jugakk dia ni..tak tau pun dia ada perform sekali..apa lagi sah-sah dia nak nyanyi lagu “Untukmu” jap lagi…standby nak record :) terkejut dia tengok ku ada sekali..siap dia cakap “ehh kak aida lari jugak” hahaha larii laa jugak..dari LRT Masjid Jamek..kikiki
Balik dari Padang Merbok terus ker One Utama meet my soul sister Hunny Madu…hee dia terus cakap..”kenapa datang tak bagitauuu…u punya ole-ole ada kat rumah” hehehe..saje jer nak surprisekn dia…sekali padan muka me..lambat lagi laa dapat ole-ole dari Melbourne..hikhikhik..tapi dah promise nak jumpa dia this week…yeayyy tak sabar nak tea time with my soul sister ni...
After layan Hunny kat One Utama terus ker Shah Alam settlekan laptop..lepas tu ker Plaza Alam Sentral meet my adik yang makin cute sejak pakai tudung..Melda Ahmad..hehehe..jalan-jalan kat PAS ngan Mel & cazen dia…teman diaorang shopping…heee ingat lepas tu nak makan ayam golek sama-sama…tak jadi lak..xde rezeki lagi nampaknya Mel nak makan ayam golek hehehe
Fulamakk dalam kata xde apa-apa nak buat last minit punya aktiviti pun jadi jugak…langsung tak rancang..tau time tu..time tu jugak g serbu…gigih sangatttt…hehehe

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks