Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Girls To Girls Party~

on Sunday, December 18, 2011

Pagi-pagi bangun g jumpa pakar kat Hospital Pantai…awal giler kuar..hospital bukak jerk u dah tercegat depan pintu…maklum laa semalam lewat malam ada laa budak kecik sorang ni duk sms mintak teman dia g show..heee…ku cakap after balik hospital free & boleh teman…So disebabkan tak ramai orang kat hospital..awal laa settle urusan ngan doctor..perghhhh terkejut tgk BIL…habis duit nak bayar kete ku buat bayar bil hospital..hahaha…PASRAH ITU MENYERAH…insyaallah ada rezeki kot lain nanti…yang penting kesihatan kita..betul x???hikhikhik
Dalam pukul 10am terus ker Hulu Langat…arghh budak kecik ni belum mandi lagi…so tunggu laa dia bersiap sambil borak-borak ngan ABAH..abah story pasal “KES” baru-baru ni..kesian abahku sorang ni..tabahkan hati yaa abah..nanti pasang bodyguard k…lepas tu layan abah duk nyanyi sambil main guitar…hamboiiii mamanya bukan main nyanyi…sedap gak suara..hahaha..rugi x record…tp awal2 dia warning “aida jgn record..exclusive ni tuk aida” hahaha..sabar jer laa…

Duk sembang-sembang ada laa sorang baru turun…busyukkkkkk baru bangun tdo…ciann tgk muka dia..x sihat..lemah jugak ku yang tgk…alahaii ciann adikku sorang ni…dah ceramah dah pagi-pagi kat dia suh makan ubat…tiba2 dia panggil..”kakak meh sini tengok ni”…ingat kana pa laa dia suh tengok..rupa-rupanya “GULA” sugar gilder dia…homaiiigaddddd tomeyyy gilerrr..dah lama ku impikan nak memiliki Sugar Glider ni…sejak Tiz Zaqyah duk jaja Sugar Glider dia kat twitter dulu2 kala..hahaha..and one of my fren pun ada bela..tengok dia duk story & twittt pasal sugarglider diaorang jadi cam nak bela jugak…dulu-dulu pernah g servey nak beli..tapi cam mahal pulak..so ku beli jer Hamster..hahaha…

Ok back to da topic…dak kecik sorang tu dah bersiap so dalam kul 12pm gak laa kami gerak ker Bukit Jelutong..sebelum tu antar si abang ker Tasik Shah ALam…ada photoshoot katanya..sampai-sampai Bukit Jelutong nasib baik laaa event x start lagik..ingatkan dah lambat...

Oh rupanya event Girls To Girls Party & Peringkat Akhir Pencarian Gadis Bintang Kecil…Syada kena perform coz dia bukan “Bintang Kecil” lagik…hahaha..MC on the day Fimie Don…Ana Rafali lak jadi juri & perform jugak..selain tu Wanie Kamilah Bintang pun ada perform….
Lama gak event ni..sampai lewat petang..so me merangkap pengasuh dak kecik tu setia laa menanti sampai habis event..hikhikhik..amanah mama & abah katanya..jaga Syada lekklokk :)
Lepas habis event terus ker Pantai Dalam..makan-makan..sambil tunggu nak jumpa kawan-kawan…Syada pun joint sekali laa disebabkan Mama & Kakaknya ada event kat Istana…Lepas makan bawa Syada balik…coz mamanya blm habis event..disebabkan event kakaknya habis lewat malam sangat kali ni giliran ku pulak "Culik" syada..hahahha..esok paginya baru antar syada pulang :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks