Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Surprise Besday~

on Thursday, December 15, 2011

12pm gerak ker rumah Big Boss..coz ada surprise besday party kat rumah dia…g ngan van opis..3 trip gak laa nak angkut semua staff ker rumah boss kat…perghhh scary giler kat area rumah dia..rumah besar-besar 4 tingkat tapi x ramai lagi yang duduk..banyak rumah kosong…kawasan baru kot ni…sampai-sampai d sambut ngan salakan anjing..hahahha..bising laa anjing kat rumah boss ni..maybe sbb ramai sgt orang kot..boss takde kat rumah coz dia otw balik dari US…driver dia g amik kat airport…kat rumah dia ada abg dia, kakak ipar, mak & bikbik dia jer..so kami buat laa cam rumah sendiri..lawatan sambil belajar…so dari pemerhatian ku sepanjang jelajah satu rumah beliau..boleh dkatakan boss ni pencinta haiwan…dari sejinak-jinak haiwan ker seliar-liar haiwan..dari yang kecik sampai besar..ada ikan,ayam serama, burung, anjing, ular, labah-labah dll..dah cam zoo dah..banyak lak tu..bukan sekor dua…jenuh laa bikbik dia nk jaga semua ni kan??
One more thing boss ni suka kuda..semua sudut perhiasan dekat rumah dia mesti ada replica kuda…dari sekecik-kecik kuda sampai sebesar-besar kuda…siap boleh naik lagi..hehehe…Around 1.30pm boss sampai rumah..kitaorang duk tingkat bawah..so boss x perasan laa..boss sampai-sampai rumah terus masuk bilik..sekali bibik dia cakap boss dah nak turun ke dapur..kitaorang get ready nak nyanyikan lagu besday..heee..terperanjat boss..balik jauh-jauh ramai yang sambut…1st time jumpa boss in person…very sporting & humble…lps upacara potong kek..makan makan sambil borak-borak…masing-masing dah lemau nak balik opis sambung kerja…hehehe
Hahahaha gambo boss xde..ni aktiviti sementara tunggu boss sampai..habis semua nk amik gambo...

2 comments:

CintaZulaikha said...

sedapnya kek...nyum2

Aida Arisya said...

sangatt sedap kek ni..ada aiskrim kat tgh2

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks