Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sahabat Untuk Selamanya~

on Tuesday, December 6, 2011

Hari JUMAAT after kerja ke Sri Pentas meet my kembar & Hana..lepas tu terus ker Sri Pentas 2 Shah Alam tuk menyaksikan muzik-muzik…tema kitaorang ari ni Jacket..heee.. Dilla & Em dah tunggu sana & chopkan tempat…thanks darlingz :)..lepas tu jumpa Aten & Jumaat..diaorang pun layan sekali..:)..Ari ni keputusan penuh yang berjaya ke Final AJL nanti...tahniah kepada semua...

Antara yang layak Ke Final AJL...
1. Kalau Berpacaran - Ana Rafali, Sohaimi Mior Hasan & Altimet
2. Karma - Faizal Tahir
3. Penakut - Yuna
4. Sedetik Lebih - Jaclyn Victor (Nyanyian Asal Anuar Zain)
5. Awan Nano - Hafiz
6. Cinta Muka Buku - Najwa Latiff
7. Wanita seluruh Dunia - Project Pistol
8. Beribu Sesalan - 3 Suara (Shila Amzah, Ning Baizura & Jaclyn Victor)
9. Kekanda Adinda - Atila & Monoloque
10. Sungau Lui - Aizat
11. Kisah Hati - Alyah
12. Gadis Semasa - Yuna

Ari SABTU lak g date ngan my "honey"..hehehe..Dah lama plan nk meet & lepak-lepak ngan my soul sister sorang ni dari start dia bercuti panjang ari tu g Melbourne..lepas tu g lak Bali..masih tak berpeluang jumpa…tiap kali jumpa tak sempat nak sembang lama-lama kalu time dia ada show…so sabtu baru ni masing-masing free sempat laa kami chill kat RASTA TTDI jap..borak-borak pasal show, kerjaya, future..and blaa blaa blaa..hahahaha…dah lama tak sembang-sembang camtu ngan dia..love that moment..story morry kongsi cerita sama-sama…you are the best sister ever…love u laa sis..walaupun umur kami sama..hahaha…nak buat camne..awal-awal kenal dia ingatkan saya muda darinya..so dah terbiasa panggil camtu walaupun dia dah tau kami sebaya...saya pun layannkn jer laa..lagi suka orang anggap saya muda..hahahaha..perasan muda betul dak ni :P

AND again..thanks for da sweet lovely souvenir..i’m loving it..paddappapapa
Saya dah gunakn penguin ni..satu letak kat hp satu letak kat kereta..hee yg MU bawah tu pun ada orang bagi...dr MU lagikk..i'm loving it too...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks