Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Jom..Jom..Jom...Jom Heboh...Heboh..~

on Wednesday, December 14, 2011

Plan asal nak ker Jom Heboh pagi..coz ada nak beli barang..kalau gi lambat tak sempat nak usha barang..nak jumpa & lepak ngan member lagi…mana sempat…dsebabkan xde GENG..so akhirnya me g lewat jugak..kul12 lebih jugak laa baru kuar rumah..tu pun nasib baik housemate nak kuar..kuar sama-sama ngan dia naik train…kalau sorang-sorang ni malas nak g tempat ramai orang camtu naik kete..dengan jem lagik..kan sesat cari park kereta kat mana tak jumpa kan satu kerja lak..hahaha ku ni dah laa selalu hilang ingatan lupa park mana..kahkahkah
Sampai-sampai makkk aii cam gula kena hurung semut jer orang yang turun dari LRT & baru nak naik LRT kat Stesen Bukit Jalil tu..bersesak gak laa…ingatkan lari dari jem naik kete dah selamat..rupanya lebih kurang jer..sabar jer laa..dah sampai cari my kembar dulu..dia xde lak kat booth…call dia..katanya baru g makan..ok xpe laa..jalan-jalan kat booth lain dulu..g booth HOTFM jap jumpa adik tersayang..Qistina..hee rindunyaa adikku sorang ni…Lepas tu g cari Em & Dilla kat booth TV3 kids…lepak dalam tu dulu..sejuk skit..ada aircond..hahaha..siap diaorang jamu ngan makan minum lagi..hahahha…sweet laa korang ni..terbaikk punya serve..hee
Dah settle makan kuar lak g booth TINGE cari Shila..intai2 belum ada lagi..mama dia kata dalam kete..so me round lagi..my kembar call suh g booth TV3 kids balik..hahaha..patah balik…lepas jumpa kembar ajak dia g booth TINGE…Nampak cam Shila busy duk layan peminat..kitaorang patah balik g booth Hotfm coz ada org tu beria nk jmp Forteen hahaha…lepak-lepak jap situ..sekali Sha & mama dia pun datang situ..heee…
Plan nak balik awal..so mama dia kata sha ada rehearsal kat stage kul5.30..jumpa after rehearsal laa sblm balik..lagipun nak jumpa Alyah sekali..kan mengamuk lagi x sempat jumpa..hahahhadah SMS dia awal2 cakap nak jumpa time rehearsal coz tak tunggu sampai konsert..hee…sementara start rehearsal lepak-lepak ngan iela dulu…
Mama dia inform dah kat backstage..so me g laa kat stage..sampai-sampai Alyah kat pentas tgh sound check…layan jap kat depan…lepas tu baru ke belakang…after Sha sound check me masuk dalam jumpa diaorg semua…hee masuk-masuk buat xtau ALyah kat depan..merajuk konon..kahkahkah..dia pun ngan muka sweet2 tu pun cakap “wakkk sorry tau wakkk..x smpt jmp ari tu…malam ni kita date k” hahaha terus cair sambil sengih2..lps tu cakap “alaaa wakk..kiteww dah nak balik laa..kiteww x layan konsert malam ni…mcmne nak date” dia lak yang majuk..hahaha…terus ku cakap…”awakk plan la ari apa..kiteww ikut awak..kalu malam ni awak balik awal awak roger laa..tp cnfrm habis lambat kn??” heee..bila2 awak free laa k kita g..awak kn busy skrg ngan lagu baru :P” dia pun cakap “okey nanti kita calling2 awak balik k..kita date ngan shila skli..” ..tupptupp nak balik sekali angin kuat terus hujan..mak aii ku terperangkap dalam tu..hadoiiyaii..camne nak balik ni…terpaksa tunggu hujan reda sambil tengok diaorg makeup…hehh ZZ kat sebelahku boleh ku buat tak tau..bukan stakat ZZ..semua ada situ..baik stacy ker AZ ker..hahaha..ku melayan aksi dak Shila & Alyah jer..Lambat jugak tunggu hujan reda ni..siap kitaorang berkhelah dalam tu makan-makan..hujan-hujan ni lapar lak...
After Maghrib orang dah ramai kerumun depan stage…adoyaii camne nak kuar ni..kat pintu pun ramai orang…tak sedap hati lak balik camtu jer…so me pun tunggu laaa dua-dua tu buat persembahan pertama masing-masing..lepas tu baru balik..ahakss..
Btw thanks MAMA, Sha & Alyah for da moment..love u all…nanti kiteww jumpa lagi tau…heart u 


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks