Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Gathering Fun Corner~

on Tuesday, December 20, 2011

Kul7.30am dah kuar rumah g antar budak kecik tu balik Hulu Langat..kesiann dia seharian tanpa mak ayah..nasib baik tak nangis..hahahaha…enth kul berapa dia tdo semalam duk on9…ku dah lena awal..patut laa susah giler kejut bangun pagi..hahaha…sampai-sampai duk borak-borak ngan mama jap…si kakak cam biasa laa kalau waktu camni memang tengah lena di ulit mimpi..hahaha…siap dapat hadiah lagi..ahaks…TQ darlingsss….lepas tu terus gerak ker tempat berkumpul..LRT Universiti untuk ke tempat PIKNIK..asalnya Syada pun nak ikut..tapi dia gatal tido lambat semalam & ngantuk..so sampai-sampai rumah dia sambung tdo..hahahahaha

Around kul9am gak laa sampai ker Bukit Cherakah, Shah Alam..Sessi GATHERING FUN CORNER with tuan Put3 FARA FAUZANA…sampai-sampai cam biasa…apa yang penting KERJASAMA…sama-sama setting tempat BBQ, khemah, makan & macam-macam laa..bab kata tuan pu3 “BERAT SAMA DIJINJING..BERAT LAGI MATA MEMANDANG” hahahaha…
Jadi “Teksi” bergerak jap kuar masuk amik kawan-kawan..sampai ada laa IBU MENGANDUNG tu kena bebel sebab dia gigih jalan kaki masuk dalam….hahaha..x pasal-pasal ku jadi mak nenek duk bebel…kikiki…sementara tunggu tuan pu3 sampai kitaorang start dulu ngan aktiviti bakar-bakar, main-main..mandi manda…FUN sangat..& kawan kawan bagi kerjasama yang memberangsangkan…thanks guys..u all da best laaa..sporting & Cool…
Around 3pm muncul laa kelibat TUAN PUT3 FARA FAUZANA yang di tunggu-tunggu…sampai-sampai tuan put3 beramah mesra ngan FUN CORNER dulu..maklum laa ada muka-muka baru..heee..seronok dia tengok ada wajah-wajah baru…lepas tu kitaorang suh tuan put3 menjamu selera dulu sebelum agenda seterusnya di jalankan…
Aktiviti seterusnya..game bersama tuan put3..fulamakkk dia pulak yg excited lebih..hahaha..thanks to “OUR LOVE” Tuan Put3 negeri jajahan FUN CORNER kerana sudi meluangkan masa-masa berharga beliau bersama-sama kami…EVERYTHING WAS FUN WHEN EVERYTIME AROUND YOU

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks