Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Konsert Inspirasi TV3~

on Saturday, December 24, 2011

Pukul7pm after balik dari Gathering FUN CORNER kat Bukit Cherakah Shah Alam terus gerak ker Bukit Kiara Equestrian tuk menyaksikan KONSERT INSPIRASI TV3..pergi sana pun bukan sebab nak layan konsert sangat..hikhikhik..g pun sebab nak tengok Shila Amzah (cewahh cam lama tak tengok kan??? :P) & meet my kembar Iela serta nak support kawan-kawan berniaga…At least datang jugak kan..heee..saje datang support kawan-kawan…becoz I LOVE YOU laa katakan…

Sampai-sampai lepak kat booth TV3 kat depan tu…Jumpa Tasha Shila..hadoyaiii dia ni boleh pulak kata conpiuss laa u ni ngan Ina…sabar jer laa..siap bertekak ngan dia kat depan tu…Orang lain berpusu-pusu masuk dalam kitaorang relaks jer duk lepak luar..tengok telatah diaorang berniaga…siap buat konsert tu kat booth luar..hahaha..#kerlashhh gitu…seronok tengok aksi diaorang…thanks to my dear twin sebab simpankan apam yang best tu tuk saya..heee..thanks gak kat Diela, Em & Hana sebab melayanku kat booth & sediakan makanan..hehehe….
Masuk-masuk pun bila Shila nak perform..after Shila perform terus kuar balik..hahaha..dah sebab tujuan asal datang nak support dia jer pun & jumpa kawan-kawan…so lepas Shila habis perform kuar laa..ekekeke…dah nak balik jumpa Shila..dah bergambo segala bagai terus balik..iela & the geng pun balik awal jugak…so what for kat situ lagi kan.."saya tak suka layan2 konsert yg entah apa2 ni" kikiki (hakktuihhh) ..baik balik sambung tido..hahaha…Apa2 pun thanks semuaaa…u are my soul...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks