Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Ayunya Shylla Amzah Bertudung~

on Wednesday, July 13, 2011

Alooloolooo tomeyyy & ayunyaa anak dara Uncle Nd Lala sorang ni..ni laa dia anak sulung Nd Lala...Nur Shahila Amir Hamzah atau lebih di kenali ngan nama Shylla Amzah...wahhh ayu kan dia bertudung....:)

Pada ahad yang lepas ba'da maghrib kami di jemput ke majlis doa selamat, bacaan yassin & sambutan sempena menyambut Ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi bertempat di Office Uncle Nd Lala...Kata Uncle Nd kebiasaannya dibuat majlis tuk sambutan Ramadhan bila hampir bulan Ramadhan..tetapi memandangkan beliau akan mengerjakan Umrah sekali lagi (alhamdulillah) so dibuat awal sedikit...sambil berseloroh (awal banyak dah ni hehehe)....Di doakan semoga Uncle selamat pergi & pulang...
Saya geram tengok budak ni..tak takut dengan oranng & suka bergambar...sempat gak laa culik jap nk bergambar...tgk mata dia....pandang jer camera kan...tomeyy bangettt deh...
Selepas majlis selesai..dah kenyang makan2..biasa laa..orang lain dah balik..kami cam biasa..balik paling lewat...duk melayan shylla ni buat "mini akustik raya" sampai pukul12am..dah majlis pra sambutan ramadhan kan td..terus majlis raya pulak..ahakss..takde laa...layan makcik ni punya lagu baru...best jugak lagu2 yg dia cipta...tunggu jer nanti kemunculannya yaa...paling suka Shylla ni..bagi laa lagu genre apa2 pun kat dia ni..semua dia boleh bawa..pop..R&B..Jazz..dangdut..asli...semualaaa...Kalu dengar Shylla ni nyanyi lagu asli..phewwww dia punya lenggok...terbaekk laa...tak percaya dengar ni

Ni cam biasa...muka2 orang yang balik paling lambat....
Tiga budak Notty...Syahir, Syafiq & Syada
Last but not least THANKS a lot Uncle Nd Lala, Untie Zie, Shylla, Syafiq, Shahir & Syada for the invite & layanan mesra yang di berikan...Shylla jgn lupa plan kita nanti ya..kat rmh shylla pulak...muahahahaha
Supportive & sporting famly...suka diaorang semua ni....rajin melayan kesengalan kami...kalu nk tgk more video just klik this link My Youtube


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks