Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Urbanscapes 2011~

on Monday, July 18, 2011

Ari sabtu yang lepas after settle kerja kat Damansara..terus bergegas ker Padang Astaka Petaling Jaya coz saya telah me'Volunteer kan diri tuk jd Volunteer event tersebut dr pukul 4.30pm-10pm...sebenarnya saja jer..tak tau nk buat apa...so try2 jer antar email..sekali dapat..dari duk rumah g je laa..ada gak benda nk di buat...dr kul10am-3pm settle kerja kat damansara..balik rumah jap..lps tu terus ke PJ...ramai giler orang...sorang nk masuk kna bayar RM40 tuk tiket..bgku MAHAL kot..bayangkanlah org yg just nk membelibelah kat gerai2 tu..kna jugak bayar..tp sepanjang saya bertugas..tp klu dia datamg dr siang/pagi berbaloi laa..coz banyak aktiviti & gerai2 jualan...tp ada jugak yg tuk 1-2jam terakhir tu nk masuk...dia bayar RM40...tuk sorg..ada yg datanng ngan famly..4-5orng..fuhhh sanggup tu...lgpun banyak gerai yg dah tutup...fuhhh kaya2 rakyat malaysia ni....TAPI Volunteer dapat 3 tiket free..satu utk saya & 2 kpng lg saya kasi kat kawan saya..heee

Sebenarnya sepanjang ku tugas kena jaga kaunter tu dari kul 4.30pm-10pm..tp takkan ku datang semata2 nk bjaga kat situ kan..rugi laa kalau tak masuk & tgk apa2 yang patut....banyak gerai2 jualan yg best kot..so dalam kul6.30-7.30pm mintak rest ngan Mr Adrian tuk solat asar & maghrib..so amk peluang jap round2 dlm tu sblm g solat....sempat laa jmp beberapa orang yang ku nak jmp time tu...

Meet my GirlFren - Zher
Meet adikku yg cute - Melda Ahmad
Meet one of my pebret Singer - Najwa
 Lepas jump diaorg & borak2 sekejap terus ker Hotel Armada tuk solat Asar..lepas tu rest jap smtara tunggu Maghrib...malas nk turun g mari..g mari...tunggu jer dalam surau tu...Lepas Maghrib turun balik..Jumpa Shera & Botak (Juvana)
Meet Shera Ayob
Meet Botak Juvana
Ari tu tgk Fuhhh..tak sangka Botak ni tahfiz rupanya...alhamdulillah :)...Lepas bergambar ngan diaorg baru laa berjalan2 round2 gerai with my Fren...padahal time ni dah kul7.30pm..hahahaha..bila lagi nk pusing2 gerai...jmp Edy jap kat booth OBB..tp kak mine xde lak..kata Edy dia kat kereta nk punggah barang...Lepas semua gerai g round baru g jaga kaunter balik..hikhikhik..ku8pm jugak laa..tp time tu orang dah tak ramai mana pun..maklum laa dah malam...x kul 10 lagi dah boleh balik...boss cakap xpe laa awak balik awal skit..dah x ramai orang..heeee nsb baik gak x suh tggu hgga kul10...
ok smpi di sini coretan saya ari ni...ni versi malas nk mengarang..kahkahkah...tgh ngantuk mata ni kat opis...menaip laa sekejap :P

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks