Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~TOP 10 MALAYSIAN VLOGGERS & YOUTUBE CELEBRITIES! ~

on Thursday, July 28, 2011

Hellooo...helloo...hellooo...Ralik2 duk search ni tiba terpandang youtube "TOP 10 MALAYSIAN VLOGGERs & YOUTUBE CELEBRITIES"..okeyyy seriusss diaorang punya youtube memang serius kelakar & ramai giler orang view...kiranya ni after d kaji selidik...diaorang semua ni antara top ten laaa...tp dalam ramai2 saya kenal top three tu jer.. MatLuthfi, Anwar Hadi & Maria Elena....channel diaorg jer biasa tgk..yang lain belum tengok lagi...lps ada link ni klu TERrajin nanti saya try usha k...heee..

CHANNEL DIORANG : SUBSCRIBE JOOM!

1. Mat Luthfi - http://www.youtube.com/matluthfi90

2. Anwar Hadi - http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi

3. Maria Elena - http://www.youtube.com/user/shortnap

4. Aiman Azlan - http://www.youtube.com/aimanazlan90

5. Polkadot Doughnut - http://www.youtube.com/maccaboyz91

6. Shahrincool - http://www.youtube.com/shahrincool

7. Van Deanvar - http://www.youtube.com/VanDeanvar

8. Afiqsays - http://www.youtube.com/afiqsays

9. MentolPecah - http://www.youtube.com/mentolpecah

10. Kyopropaganda - http://www.youtube.com/kyopropaganda


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks