Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Feel Good Run 2011~

on Tuesday, July 12, 2011

Pada 3rd July 2011 yang lalu berlangsung Feel Good Run 2011 bertempat di Sri Pentas Bandar Utama...di sebabkan terlambat register saya tak dapat joint berlari..so sad..x kisah laa dalam tu banyak game..smtara tunggu Shylla sampai pusing2 setiap booth main game...yeahh dapat banyak jajan..hahahah..lepas tu dapat aiskrim free...best wooo aiskrim dia..semua perisa ku bedal....
Jeng jeng jeng dia dah datang dengan sepatu pinknya...hihikhik
Shylla mempersembahkan 3 buah lagu....termasuk dari single terbarunya "Patah Seribu" yang bakal keluar tidak lama lagi..
 MC of da day Abe aka Hafiz..kesiannn dia bertugas smpi tak dapat makan aiskrim...
Ps : posting yang dah basi..tapi saja nk update jugak...muahahahaha..habis shila perform dlm pukul12tghri terus kami ke Menara KL...Shila pun ke sana jugak...wottt wottt FIRST TIME tau jejak kaki kat sana...jap ye nanti update apa yg berlaku kat Menara KL....see u again :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks