Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Jacob's Walk Of Life 2011 versi #BERSIH~

on Monday, July 18, 2011

Walk for #BERSIH hahahaha...cam himpunan Bersih lak..semuaa kuning...Ahad baru-baru ni..seawal pukul3.30 am dah bangun..padahal tido malam tu dekat pukul 1am jugak laa...3.30am my fren call..suruh pickup kat Hentian Putra coz dia baru balik dari kampung...dalam kul 4am jugak laa g amik..nak sambung tido takut terlambat bangun nak ke Bukit Cerakah Shah Alam untuk Jacob's Walk Of Life...so berjaga laa sampai subuh...after solat subuh terus gerak ke Shah Alam seawal pukul 6am...
Tiap-tiap tahun tak pernah miss untuk menyertai Jacob's Walk Of Life...kiranya aktiviti tahunan dah ni...nak-nak tiap-tiap tahun dutanya Fara Fauzana..memang tiap-tiap tahun laa kami menyertainya..hehehe...
Laluan perjalanan kali ni agak mencabar..perjalanan 6KM turun naik bukit kat Bukit Cerakah..perghhhh penat jugak laa..nak tercabut kepala lutut...kalu turun bukit ok lagi maaa..ni naik bukit...phewwww...tapi alhamdulillah..stamina ku kali ni kuat skit coz sejak akhir2 ni tiap-tiap minggu saya rajin g jogging..hehehe...berjaya menghabiskan perjalanan 6KM..tp kitaorg bukan berjalan..jogging..hahahaha..walaupun orang paling lambat start berjalan coz duk termenung & pikir2 samaada nk teruskan perjalanan ataupun tak..hahaha..boleh camtu ekk..3kali kot kehulu kehilir patah balik...kelakar pulak bila di ingat balik..last2..untuk gaya hidup sihat..kami bertekad teruskan perjalanan..yeahh anda telah membuat keputusan yang bijak..disebabkan kami paling lambat start berjalan..kami pun berlari laa..mengejar ribuan org yang dah start berjalan..hikhikhik..penat tu memang penat..tapi puas hati..dapat gak mengeluarkan peluh :)
Ke Garisan...On your marks, get set go!!!!
Tembakan di mulakan
Jom uncle auntie...lekasss jalan :P
This arrow
Comelnyaa adik ni..jom dik jalan ngan kakak :)
Lariiiiiiiiiiiiiiii
Indah sangat!!!
cute 2 beradik ni
Alamakkk jemmm dah kat depan....
orang berlari tgk dpn..diaorg tgk belakang..ishh
yeahhh 1KM to go...penat tak penat sangat laaa
Finally..after walk 6KM....Thumbs Up!!
Kami HEBAT!!!!
Bersama Cik Duta Kita...FAFAU
Berjaya menamatkan 6KM perjalanan d bukit cerakah...WELL DONE semuaaa..kagum tengok aunty2..uncle2..atuk..nenek..adik2 kecik..bersemangat menghabiskan perjalanan 6KM...kalau diaorang mampu melakukan & menghabiskan perjalanan 6KM turun naik bukit cerakah..kita yang muda belia ni kalau kata tak larat tak tau nak cakap laa kan...lagipun yang sihat nanti kita jugak..ayuh amalkan gaya hidup sihat!! See You Next Year!!!

4 comments:

mama lubna said...

waa gitu..tq la sbb ader gak terselit gambar lubna dalam ni kann..heheh...minat yg sama ngan dak lubna ni..strawberry..

Aida Arisya said...

ohhh lubna yg si kecik comey tu ekk...camne blh jmp blog ni..hehehe..haii mama lubna..x marah kn letak pict lubna dlm ni..tomeyy sgt..gerammm

mrs reza said...

my sister nmpk gamba lubna time dier tgh surfing..my pleasure la..hehe

Aida Arisya said...

ohh ya ker..heee..btw thankss..kim salam pelukcium kat lubna..comey laa dia..suka posing ekk

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks