Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Syahir Amzah Besday Party~

on Sunday, July 31, 2011

Salam 1 Ogos 2011 & Salam 1 Ramdhan buat semua...opsss nampaknya tertangguh lagi entry ari tu..ni nk story pasal aktiviti smlm dulu yaa..heee..yang tu nanti me update..lagipun yg tu lg lambat kuar TV...nanti kuarkan awal2 tak surprise hahahah...

Semalam di invite ke Besday Party Syahir ..adik Shilla Amzah...1 ker 2 minggu lps Syahir dah invite...2-3 ari sebelum party chat ngan dia..dia ingtkan balik..suh call mama dia...sbb dah di invite oleh tuan punya besday boy kn..so pergi laa jugak tolong memeriahkan suasana...Kami biasa laa..selalu menjadi orang TERAWAL sampai rumah Shilla kalau ada buat apa2 aktiviti..& juga orang yang paling akhir balik..hahahhaa...sampai2 rumah diaorg tengah memasak...so kami pun cam biasa laa..buat cam rumah sendiri...masuk dapur..potong tembikai...tolong makan...tolong buat2 sibuk...alhamdulillah..berkat kerjasama..semua settle terhidang kat meja depan..yummyyy..lazatt bangat menunyaaa...cam raya lak :P
Dimulakan dengan aktiviti potong besday kek kat halaman rumah...di mesti terpengaruh masa besday syada ari tu buat kat laman...terus abg dia pun nk buat jugak..hahahaha
Happy besday adikku...be a good one
Syahir & Syada
Syafiq,Syahir,Shylla,Syada & Mamat
Kakak Mithali ni..hahahha
Lepas siap aktiviti potong kek d halaman asmara...opss silap..halaman rumah..kitaorg pun masuk balik...tuk makan menu2 yang d masak td..ada rendang ayam, meehun, nasi himpit, bubur pulut hitam, kuey teow goreng (yg pedas masakan shylla), tembikai (yg saya potong..hahaha nk jugak), air sirap & air soda gumbira...thanks aunty zee sediakan semua ni...& thanks to shylla yg bertungkus lumus masak...terror giler dia masak..klu tgk dia masak kat dapur..perghhh...dah lulus  dah klu nak kawin ni..hahahha
My Twins..kami pakai baju sama..heee
Sessi Autograph
Lepas dah kenyang2..kami pun g taman depan rumah Shylla..main buaian...dah lama x g taman..hahahha jadi kanak-kanak rebina jap....
Gambar2 kat bawah ni akan menimbulkan rasa tak puas hati kat shilla dr awal tengok kami berdua...Me & my twins (Iela) hahahha...boleh dia cakap.."tak puas hati laa camne korang boleh pakai baju sama ni" hahaha..saje jer nk mengKEMBARkan diri semalam...thnkss my twins..love u laa :)
OK laa sampai di sini tuk hari ni..tuk Syahir..thanks invite akak yaa..Happy Besday..moga menjagi anak yg soleh..berjaya dalam pelajaran & don't be notty k...Tuk Aunty Zee & Shylla..thankss kerana masak masakan yang sedap walaupun pedas..buat semua famly shylla..thanks melayan kami semua...buat teman2 tq semua..sronok melayan kesengalan korang......sesungguhnya setiap MEMORI TERCIPTA adalah kenangan yg TERINDAH dalam hidupku...Haiyebiuuuuu bab kata Shylla Amzah...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks