Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Start Da Month of July With Smile~

on Monday, July 4, 2011

1st July 2011
Balik kerja..kuar jer opis tiba2 bertembung dengan Dato'Ct..dia hye..& senyum..terkaku jap..lps tu senyum balik...sempat snap pict ni..heeeee

Lepas tu bergegas balik ke Sunway..meet my soul sister Hunny Bunn's :)..Hunny ada show Revive kat sana..Memandangkan dah di jemput..so memang tidak katakan "TAK" laa kan..hikhikhik.."oh yeahhh" terusss..boleh pulak jem teruk giler kat Fedral Highway..tak bergerak kete...tp nasib baik sampai awal gak...
Hunny mainkan 3 buah lagu malam tersebut Out There, Ting Ting and Shake..fuhh terbaek persembahan malam tu..bertenaga & penuh semangat...that hunny i know..klu buat persembahan pasti memukau....greatt job sister...
Lepas tu tu g makan dgn Hunny, Abg Ayie & budak2 Rokusteps...Tq Hunny for dinner
Tq my dear sister atas jemputan & dinner..lain kali jemput lagik...hikhikhik...setia menemani & memeriahkan majlis....I LOVE U HUNNY MADU!!!!! u are de best sister i have
Dah borak2..lepak2..mkn2...cafe tu pun duk mainkan lagu zaman2 mak kita bab kata abg ayie...so mata pun ngantuk...dr diaorg terus layan lagu2 slow mengulit mimpi kami kat situ..baik balik..hahahaha..balik2 pun jem sama jugak cam nk datang td....perghhh ada apa enth..pegi balik jem strawberry coklat...buat mata makin L to da A to da Y to da U.....ZZzzzzzz

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks