Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Wordless Wednesday~

on Wednesday, July 27, 2011

Ku gembira disampingmu
Tiap waktu disayangi
Kudibelai dan dimanja
Dengan kasih mu yang murni
Tiba2 ternyanyi lagu ni lagik..smlm pun sama...gembira sampaikan duk nyanyi lagu ni jer..sampaikan shila cakap "akak laa ni start nyanyi lagu ni..hbs sha duk nyanyi dr tadi" hahahah..nk menggambarkan appynya hati ini...semalam punya cite nanti saya akan story dlm entry khusus tuk tu yaa...ari ni punya appy berlainan skit...ari ni HAPPY sebab dapat buat orang HAPPY...hahaha...dalam masa yg sama saya pun turut gumbiraa atas kegumbiraan dia....apa2 pun thanks awak :) tak suh pun awak blnja saya...saya tolong ikhls jer...what fren for ryte???apa2 pun thanks again...thanks jugak sbb sudi temankn mkn skli...lain kali berhati2 yaa...

Ok satu lagi...sampai2 opis dapat call & berita yg best..dr smlm lg dapat call ni...ari ni lak 2 berita..muahahaha...i lolikeee...ok bisa d atur pak...akan diuruskan secepat mungkin...yeahh i'm supper dupper happy..thanks GOD!!!

2 comments:

•♥• RR •♥• said...

cik aida cyg.. wordless wednesday tu xbleh buat entry pnjg2 taw.. tu dah x wordless dah.. hikhik!

neway, eppy2 selalu kay ;)

Aida Arisya said...

hahahaha kak eita..ni entry paling pendek ni..biasa kn entry aida panjag2..muahahahha..kiranya wordless jugak laa..ahaksss

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks