Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Beraya With Mia Sara~

on Sunday, September 18, 2011

RAYA KETUJUHBELAS after kerja terus ke Kota Damansara nak beraya ngan Mama Mia (Kak Ami)..lepas SMS Kak Ami katanya ok jer..tp x sure mia ada tak rumah coz dia pergi beraya dengan papa dia siang tadi...it's ok laa..dah lama x jumpa amani si debab ni..hikhikhik...
Sampai-sampai tengok kat tingkap ada lelaki pakai baju melayu...alamakkk papa mia dah balik..sah-sah mia baru balik beraya...Kak Ami dah siap tercegat depan pintu dukung Amani...eiiiii geramnyaa tgk amani ni..makin tomey....Kak Ami kata mia baru jer sampai...Danish lak dah tido..alhamdulillah..ada jodoh jumpa mia ari ni..hehehe..
With Amani Iman
With Mia Sara
Ikutnya minggu pertama raya tu dah ke rumah opah mia..tapi tak sempat lak beraya kat sana..terus beraya rumah dia kat kota damansara jer..thanks kak ami, abg ridz, izzati, danish (walaupun dh tdo), mia & amani yg cute ..next time aunty datang lagi k...love u all :)
After beraya rumah Mia terus ker Encorp Strand Red Carpet d Kota Damansara...ada Konsert Ikhlas 2011...antara artis yang ada Atilia, Aizat, Reshmonu, Joe Flizzow dan Bunkface..pergi pun semata-mata nk tengok Kak Atilia perform..best giler..bnyk jugak lagu yang di nyanyi duet ngan artis yg datang..

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks