Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Rayer with Papa Shaheizy Sam & Adikku Qistina~

on Wednesday, September 21, 2011

After habis event NSTP lepak with Shila & Famly kat cafe NSTP bukan main rancak berborak ngan uncle Nd Lala sampai x sedar dah maghrib..padahal masih banyak tempat nak di tuju ni...Lepas tu dapat SMS Papa (Shaheizy Sam) ajak lepak kat Pelita Bangsar ...masa kat NSTP papa dah ckp..blh laa nk lepak jap lps ni...beraya ngan Papa kat Pelita jap...sekejap x sekejap jugak laaa..dalam papa kata x boleh lama-lama tapi dia yang berborak cam orang tak nak balik..ahaksss..
With My Lovely Papa
Sebelum balik tiba2 papa amk dalam beg dia kasi sampul ni...katanya "Ni sampul kosong jer..nak promote Bini-Biniku Gangster" ku pun kata "Ohhh maknanyaa kena masukkn duit sendiri laa dlm ni ekk.." Kata papa lagik "Macamtu laa nampaknya..Jangan lupa tau saksikan Bini-Biniku Gangster 22 sept ni"
Masuk-masuk kete terus buka (nampak sangat x sabar kn..hahaha)...sekali tengok....makkkkk aiiiiii..terkaku jap..banyaknyaa Papa kasi duit raya...rasa cam nk peluk terus...opssss bahaya..bahayaa..hahahahha..Thanks papa for belanja & duit raya....Papa ku memang pemurah...PAPA...I LOVE YOU lahhhh...Dengan ini saya akan promote kat semua...jangan lupa saksikan Bini-Biniku Gangster di pawagam berhampiran bermula 22 September 2011...."Lu Langsi....Waa Kawin Lagi..." Lakonan hebat Papa saya Shaheizy Sam, Intan Ladyana & Yana Samsudin
Lepas tu terus bergegas ker Klang open house rumah adik angkatku Qistina...lambat jugak laa sampai Klang..maklumlaa bnyk sangat agenda/open house..hikhikhik..tapi sampai-sampai tengok..mak aiii ramainyaa tetamu...fuhh nasib baik gak ramai lagik..masih meriah....yuhuuu makan mee bandung...best giler...
With Kish
Afryn si chomel
With my lovely sister Qistina


0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks