Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

{Part 4} Riang Ria Aidilfitri 2011

on Tuesday, September 6, 2011

My lil Princess Nadrah & Najla
RAYA KELIMA pagi-pagi dah bersiap teman abang g beli buah untuk hantaran..buah jer belum siap gubah lg...nk mengantar kul12 tghri..huhh...lepas settle beli buah g rumah Ayah Teh tuk breakfast aka raya sekali...semua sedara ke sana terus dr homestay...lepas makan-makan terus ke homestay siapkan apa yang patut & masukkan hantaran dalam kereta...awal lagi saya pun apa lg...beraya laa rumah lecturer kesayanganku...Cik Ina (opss dah puan sebenarnya..tp saya dah biasa panggil cik..layannkn jer laa) dia selalu bahasakan diri dia kak Ina..maklumlaa dah dkt 7 tahun hbs belajar...tp tiap2 tahun mesti g rumah dia & tetap panggil Cik jugak..muahahha..dah x leh nk tukar nk buat camne...terubat rindu kat anak-anak buahku...Najla, Hadeef & Nadrah..seronok melayan budak2 tu...
Hadeef, Adikku(Hilmi Hafiz) & Nadrah
En Fauzi, Nadrah & Cik Ina
Happy sangat tiap-tiap tahun kalau raya x pernah miss beraya ngan diaorang..Ni lah lect kesayanganku wlpun sebenarnya cik ina x pnh pun mengajar..hahaha..nanti den buat entry khas camne blh rapat ngan cik ina ni...ok x boleh lama kat rumah cik ina..kn ada pengantin dah sampai rumah perempuan barang hantaran x cukup coz separuh dalam keteku..hahahaha
Pukul12 dah berkumpul rumah pengantin perempuan..nasib baik rumah Cik Ina tak jauh dr rumah pengantin perempuan..tu yang saya berani merayap beraya tu..hahahaha
Tema pengantin hijau...kami lak tema kebaya...warna campur2 sekali..hahahaha..next week rumah kami baru sama kaler..tema purple...jom laa datang sape nk datang...
Ayah Sue coretkan kata2 tuk pengantin
Ni Ayah Teh punya
Wahhh!!siap ada guest book kat tepi pintu..kerlashhh kau...hahahah...saya tulis gak..tp x sempat nk tulis nama..budak2 kecik ni berebut nk tulis....hahahaha
Semangat Along makan..hahahah
Hahh sorry abang..nk upload gak gambar ni :P
Makan time..ni adikku punya kerja amk gambar tengah makan..so upload jer laa..bila lagi nk upload gambar diaorg tengah selekeh...asyik nk kontrol encemm jer..hahaha...
Makan beradab...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks