Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dinner Si Kembar~

on Friday, September 30, 2011

Selasa masa duk twitt twiit tiba-tiba kembar saya Iela ajak dating malamnya..so apa lagik..on jer laa..lagipun xde buat apa-apa pun..so after kerja terus ke Mid Valley jumpa my kembar aka my besties aka my buddy dan apa-apa lah panggilan yang seangkatan dengannya..ahakss...first g shopping dulu...lepas shopping baru cari port nak isi perut..ahaks..
Jalan punya jalan..akhirnya Domino's Pizza jugak menjadi pilihan...yang bestnya kami order tuk set 4 orang..tapi yang makannya kami berdua je sebenarnya..hahahah dasyatt tak kita ..orang makan.so makanlah sampai muntah..hikhikhik..mari kita nikmati hidangan-hidangan yang lazat ni..
Ini laa start kami menjadi si kembar..ahakss...sebenarnya kami memang plan pun nak pakai sama time ni..ahakss..tapi ada laa dua tiga kali after this kalau jumpa mesti pakai baju colour sama...sedangkan tak plan pun...tu namanya "Ada Kimia Antara Kita" hahahaha...

P/S : Btw thanks Iela for the dinner & hantar saya pulang..great time with you..seronok lepak2 & bergossip...next kita jmp after u balik k...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks