Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Open House & Close Shopping Mall~

on Wednesday, September 28, 2011

Petang ahad baru ni dapat jemputan open house dr photographer encem ni...Jett nama dia...hikhikhik...Shila ajak g sekali...so berdasarkan alamat yang diberi terus meredah g subang jaya...tapi tersesat gak skit...skali Jett bagi direction balik..ces boleh lak dia main-main..org nak cepat dia duk cakap riang-riang tak habis-habis...Riang-riang ni restoren..dekat dengan my house & studio jett dia..selalu cakap nk ajak makan kat riang-riang..tapi x penahnya jd..mana taknya..ajak kul2-3pagi..memang tak laa kan...cesss....Btw thanks jett & famly kerana melayan kami..banyak giler menu..ada kambing bakar, spagetti, satey, nasi minyak, nasi himpit, cendol, bubur, rendang, lemang, meehoon, kuih muih & macam-macam laa...banyak sampai tak termakan...
Lepas kenyang makan..borak-borak..lepak....after maghrib kami ker Sunway Pyramid..teman Shila, mama dia & Syada shopping...dari satu kedai ke satu kedai...boleh tahan gak laa diaorg ni bershopping...hahaha..sampaikan mall dah nak tutup baru kami nak balik...walapun penat tapi FUN sangat..paling best part bergossip laa kan..hahaha..hanya kita2 jer yg tahu...ahakssss....so sementara shila duk mencuba baju kami berposing dulu..sebab tu gambar dia tak der..hahaha..btw thanks shila for da time...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks