Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

{FILEM} Hantu Boncenng

on Sunday, September 18, 2011

RAYA KEEMPATBELAS : Isnin 12 Sept 2011 baru-baru ni kitaorang plan tengok movie Hantu Bonceng kat Mid Valley ngan Shila Amzah..after kerja terus ker Mid Valley...showtime malam kul8..kami pun lepak mcD dulu sambil borak2...Thanks shila kerana luangkan masa busy anda tuk tgk movie sama-sama...next aktiviti karaoke lak with Sam ekk..hikhikhik..
Kami serupa..hahaha x pakat pun
Sinopsis
Mengisahkan Amran lakonan Zizan, seorang budak delivery dan dia sangat suka le berlumba haram. Satu hari tu Amran menang satu perlumbaan dan dia telah mendapat habuan seorang bohsia  bernama Maya (lakonan Juliana Evans) yang mai dari kampung. Ketika Amran nak bawa bohsia ni, mereka telah terlibat dalam kemalangan, Maya ni telah meninggal.

Sejak dari kejadian tu, Amran ni dikacau oleh hantu Maya ni. Muka Juliana evans jadi hantu memang nampak cekung le haha!! Maya nak Amran uruskan mayatnya dengan sempurna. Amran memnita bantuan Halimaton(lakonan Jue aziz) dan kawannya Kunyit utk bantu dia mencari keluarga Maya.

Halimaton ni awek si Amran, sebelum ni awek dia tak berapa suka le sebab Amran ni suka berlumba, setelah Amran takut pada hantu Maya, Amran mula berubah jadi baik. Halimaton pun mula le nak terima balik Amran, tapi muncul le pulak gadis bernama Ayu. Ayu ni sebenarnya kembar kepada Maya.Jadi Amran nak terima Ayu atau Halimaton?

Banyak adegan kelakar, antaranya masa Amran jumpa bomoh lakonan Eizlan Yusof dan Cat Farish yg jadi ustaz. Tengok video trailer Hantu Bonceng

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks