Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Di Sebalik Tabir ::Kecoh Kenduri::

on Friday, September 16, 2011

RAYA KE-SEPULOH - Disebabkan adikku yg kat Matrik Kuala Pilah jadi pulak nak balik...x jadi balik kg ari khamis malam..padahal dah nk bersiap turun dah..tiba2 dia call nk ikut...tapi kna amik dia kat Kuala Pilah...

RAYA KE-SEBELAS so kesudahannya ari Jumaat pagi2 dah ker Kuala Pilah...tunggu sampai dia habis kelas kul 12tghri...katanya malas nk ponteng..klu tak khamis malam dah gerak balik...Lewat gak sampai dungun..Maghrib baru sampai...

Sampai2 dengan tudung tak tukar baju tak terus duk bersila kat dapur tolong potong apa2 yang patut....segan sebenarnya coz dah ramai sedara mara kat rumah..kita lak lambat sampai..adik laa ni punya pasal....huhuhu
Malam tu rumah memag riuh laa dari dapur sampai ker luar rumah..kat dalam rumah riuh ngan cazen2 kecik ni duk main lari-lari sana sini...
Bertungkus lumus my auntie's (Mak Sue & Mak Sue Ella) & cazen (Pie) duk siapkan pelamin...
My uncle's & cazen2 lelaki yang lain semua duk potong daging kat luar rumah..nampak x...ramai kan....semua famly jer yang buat semua ni..alhamdulillah..untung famly besar ni...just sedara mara yang datang tolong dah cukup...apa yang penting KERJASAMA hehehehe...
Thanks to all my uncle's, untie's & cazen's for helping us doing this preparation on my bro wedding...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks