Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Wedding Day My Brother~

on Friday, September 16, 2011

RAYA KE-DUABELAS Majlis sambut menantu SULONG bertempat di rumahku Kampung Molek, Dungun..yeahh 1st time kenduri besar kat rumahku..maklum laa ni jer abg yang ku ada skrg..1st kakak ipar ku..welcome to our famly...
Bangun pagi-pagi rumahku dah d serang oleh my auntie's....sampai2 jer dia cakap "bangunnn semuaa...cepat-cepat buat kerja.."hahahaha dlm sesebuah famly klu xde sorg yg tukang gerakkn sesuatu kerja ni mmg x sah kn?...org camnilaa penting,,baru kerja cepat jer siap..ahakss..nasib baik laa saya ni lps subuh memag tak tdo...so memang dah bangun laa time ni...habis adik2 ku semua kna kejutkn..hahaha..padan muka diaorg...tdo lagi :P
Sebelum tu jom berposing dulu..nanti tetamu dah sampai memang dah tak sempat laa jawabnya..time tu camera dah ke mana hp dah kemana..me antara yang paling busy on that day...phewww ni jer gambar me sorang2 yang ada...hahaha..tu pun amk sebelum start majlis...
Pengantin lelaki tengah bersiap....the only one brother i have :)
My lil cazen's yg comey-comey
Tetamu sedang menjamu selera..terima kasih atas kehadiran semua...jemputt makan...yang penting semua tetamu yang datang semua puji gulai kawah terbaekkk..sedap giler...bayangkn saya pun kalu g knduri sebenarmya tak amk pun daging..tp kali ni beria ku makan daging gulai kawah ni..bestt..lain kali blh tempah tukang masak ni lagi...
Ketibaan rombongan pengantin perempuan
Selamat Penganti Baru
Muka kepenatan buat kerja..hehehehe
Purple girls...dayang-dayang semua nih..hahahhaha
 With pengantin perempuan
My Mom & My Dad with tetamu aka sedara mara
Bersama si kecil
Terima kasih buat famly, saudara mara ku yang jauh & dekat serta teman-teman yang sudi hadir memeriahkan majlis ini..& last but not least thanks a lots & big love to all uncle's, auntie's & cazen's for helping us during this event....you guys are awesome

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks