Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Open House Fun Corner~

on Tuesday, September 20, 2011

RAYA KE-18 Bertempat di Homestay Fara Fauzana dekat Seksyen 7 Shah Alam...alhamdulillah segala perancangan berjalan lancar...berjaya jugak Fun Corner beraya bersama Tuan Put3 Fara Fauzana...
Macam macam menu yang di sediakan..ada yang Kak Fara masak..ada juga yang di bawa oleh rakan-rakan Fun Corner..nama pun konsep potluck....kesudahannyaa banyakkknya yang x habis..hahaha...
Dah lama tak kumpul ramai-ramai camni..seronok lak...dapat lepak..makan..makan...gossip-gossip..hikhikhik dan yang paling best homestay ni siap ada bilik karaoke lg..apa lagi budak-budak yang kaki karaoke pun serang laa...Rumah ni best..dah laa dekat ngan Unisel & Uitm Shah Alam..sesuai kalu famly yang nk tinggal beberapa hari sempena konvo anak-anak mereka..besar rumah ni..3 tingkat..fully furnished...apa lagi..kalu berkenan leh booking k..ehh tolong promote lak....ahakss..
With Kakak
Dalam bilik pun jadikkk
 Sempat lagi berposing d segenap homestay ni..heee
 Last but not least..thanksss a lots kakak for this macaroon..i'm loving it..shedappppp sgt....

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks