Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

Episod Raya Di Kuala Lumpur

on Thursday, September 8, 2011

RAYA KE-TUJUH back to normal..kembali ke Kuala Lumpur & berkerja seperti biasa...tapi di sebabkan 1st day kerja dalam bulan syawal...mood raya tu masih ada...sampai kat opis pun duk pikir sape laa yang nk buat open house..hahaha...so nak jadikan cerita..last minit punya plan nak balik kerja tu...sempat laa jugak g beraya 2 buah rumah kat Cheras..rumah my kembar Iela & rumah Shila Amzah...
Petangnya Shila Amzah duk post gambar rendang ayam yang dia masak...so duk gedik2 cakap nk g makan...lps tu iela lak nak g..apa lagi..mula laa plan nak balik awal...ingat x jadi dah sbb iela cakap dia x leh lama...so malas laa nk g sorang2...lps tu dia dah sampai sana duk cakap datang jer laa..lps tu dia call lagi suruh datang jugak..aunty & shila dah tunggu..apa lagi..kelam kabut laa cabut g balik...suka tau plan last2 minit ni..sbb biasa plan awal x jadi..main buat keputusan last minit...hahahaha..akhirnya smpai jugak rumah shila..lepas rumah shila terus beraya rumah iela..hahahha...nasib baik x jauh...tp x blh blanya nk balik tak tau jalan..hahaha..penat iela bg direction...kikiki tq my sweet kembar...after this confirm i dah ingt jalan nk g & balik dr rmh u..hahahha
Thankss a lot shila, aunty zee, iela & mama iela coz masakkan menu yang best tuk saya...heart u..pandai laa 2 orang anak dara ni memasak rupanya...dah boleh kawin dah..hahahhaha...

RAYA KETUJUH lepak-lepak beraya d rumah bersama housemate...heee
RAYA KELAPAN after kerja terus ker Kajang..beraya rumah Fifiey with dayah & kak zue...mula-mula dah plan ngan akira nk g ari selasa..skli x jadi pulak...ari rabu dia pulak yang x dapat joint...sabar jer laa..so ni jer laa yang ada..
Sedapnya satey kajang yg tuan rumah sediakan...my pebret menu bila tiba hari raya..thanksss fifiey...rugi sape yg x datang..habis dayan makannnn semua..hahahhaha
RAYA KESEMBILAN after kerja balik rumah bersiap..lepas isyak gerak balik kampung sekali lagi..coz ari sabtu majlis sambut menantu sulong d rumahku...kna laa balik awal skit nk tolong apa yg patut....hoo hoo hoo hoo balik kampung..doakan perjalanan saya selamat pulang & kembali k...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks