Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Showdown Street Fest 2011~

on Tuesday, September 27, 2011

After balik beraya rumah Kak Min kat Alam Damai cepat-cepat balik gerak ker One Utama nak jumpa my soul sister Hunny Madu..Hunny perform untuk Showdown Street Fest 2011...
Awal jugak sampai akhirnya..x jauh pun dr cheras..ahaksss..so jalan-jalan dulu..singgah booth Hotlink beli hot ticket..lepas tu dapat hadiah hot tiket percuma & note book...yang paling best akhir sekali diaorang umumkan cabutan bertuah..dapat pendrive pulak...Alhamdulillah..murah rezeki..nk hadiahkan tuk adik bongsuku laa...dah lama dia nk pendrive...
As usual laa kan..host Showdown..tak lain tak bukan...Hafiz Hatim...hee tapi pelik lak kali ni jumpa Abe tak bergambar dengan dia..hahaha..biasa mesti mintak nak amik gambo :P
Persembahan sebelah petang di mulakan dengan Shawn Lee dan diikuti oleh Shazet Sound phewww kagum dengan bakat diaorang..macam-macam bunyi yang di keluarkan..
Yang dinanti-nantikan..sebelah malamnya...ok turn my sister Hunny Madu...ahakss..tujuan utamanya ni laa..nak jumpa kakak kesayanganku sorg ni...dah lama tak jumpa & tengok hunny perform...terubat rindu :) Yang paling best setiap kali persembahannya tak pernah mengecewakanku...sentiasa energetik & rock on stage...you are supper dupper amazing laa sis...
Hunny Said "Thanks for temaning her" hikhikhik...tq kawan-kawan
Jom layan persembahan beliau
Luxe Life & Out There

Miss Strong

Ingat lepas Hunny perform nak lari dah dari depan stage..sekali Abe umum next show from NICO..fuhhh..terus x jadi gerak..ingat lepas Hunny perform nak balik terus..
Dah lama tak tengok NICO beraksi kat stage...yeahh #SayaGenerasi NICO...hebat diaorang..tetap bertenaga cam dulu....
Jom layan persembahan mereka
Inilah Nasibku

Kaulah Gadisku

Habis jer Nico perform terus ke tepi stage mencari kakakku...ahakss..sempat gak laa borak sekejap..thanks my lovely sister..don't forget ur promise k..hikhikhik..love you sis!!

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks