Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

{Part 3} Riang Ria Aidilfitri 2011

on Tuesday, September 6, 2011

RAYA KEEMPAT Pagi duk rumah jer melayan tetamu cilik yang datang beraya..dr kampung mana entah..tak pernah nampak..hahahaha..lepas Jumaat ke rumah makcikku..my cazen nk tunang...perghh baru tunang dah cam nk kawin ku tgk minah ni melaram...kelip kelip baju..over tauu..dahh laa langkah bendul gwe...x dan2 tunggu kakak dia ni lepas dulu..hukhukhuk...
Lepas settle majlis tunang cazen..lepas Asar semua terus gerak ker Kuala Terengganu untuk majlis bersejarah satu-satunya abangku yg ada :) over excited jap nk dapat kakak ipar...Kitaorg menginap di Homestay Bukit Payung..malamnya majlis akad nikah
Sementara yang lain-lain tengah bersiap ralik budak-budak ni duk layan Upin & Ipin...sampai panggil pun diaorg tak layan..sabar jer laa
Duit Hantaran & Dinar Emas
Kuih Akok
Cincin Kawin
Untuk malam akad nikah bawa 3 hantaran ni dulu..selebihnya bawa esknya pulak....
Ketibaan rombongan pengantin lelaki
Alhamdulillah dengan sekali lafaz abangku selamat menjadi suami orang...
Welcome to our famly kakak iparku kak baity
Selesai jer majlis akad nikah abang kami semua terus ker i-city Terengganu tengok lampu...kerlassss  kau..terengganu pun dah ada i-city tau...hikhikhik...dengan pengantin pun g angkut sekali..hahahha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks